Flašík prehovoril o Kočnerovi. Vyšli tak nové podrobnosti o jeho vzťahu s vešticou

    0
    Fedor Flašík. (Autor: Facebook/Fedor Flašík)

    Informácie o veštici vyšli na povrch po zverejnení informácie, že bývalý siskár Peter Tóth mal vypovedať na polícii. Vo svojom svedectve mal povedať aj to, že s obvinenou Zsuzsovou komunikoval, aby pre Kočnera získal odkazy o jeho budúcnosti. Samotný Tóth však poprel, že by vypovedal na polícii.

    „V živote som sa nestretol so žiadnou vešticou, pretože na takéto metafyzické sprostosti nemám čas a svojím spôsobom ich považujem aj za urážku zdravého rozumu,“ uviedol pre denník Sme. Podľa portálu viaceré zdroje potvrdili, že Zsuzsová v minulosti pravidelne vyhľadávala veštice. Jedna z nich mala byť Rozália Herdová z Vrbovej nad Váhom, kde jej susedia videli parkovať Zsuzsovej autá. V obci má byť známa veštením z kariet, pričom ona tvrdí, že s tým už skončila.

    Bývať má v odľahlej časti obce, kde má zrekonštruovaný dom, ktorý si podľa susedov mala prerobiť z príjmov z veštenia od majetnejších klientov. Samotná veštica potvrdila, že k nej obvinená chodila, zhruba pred piatimi rokmi si však mala nájsť inú vešticu v Hurbanove, pričom samotný Kočner jej služby údajne nevyhľadával.

    Kontakty Kočnera s vešticou potvrdil aj jeho dlhoročný kamarát Fedor Flašík. „Môže to byť asi štyri či päť rokov dozadu, ale spomínam si, že na golfe v Báči asi dvakrát hovoril, že chodí k nejakej kartárke,“ uviedol pre portál. O jej mene, rovnako ani bydlisku sa však pred kamarátom nezmienil. Dodal, že viacero podnikateľov má vyhľadávať služby veštíc, najmä pred podpisom významných zmlúv. „Mal som pocit, že to robí pre biznis a mohol to počuť od iných podnikateľov,“ vysvetlil.

    - Reklama -