Babiš novým slovenským prezidentom či pivovar na Pražskom hrade? Česi môžu vsádzať aj na takéto kuriozity

    0
    Český prezident Miloš Zeman (vľavo) a líder hnutia ANO Andrej Babiš (Autor: TASR)

    V stávkovej kancelárii Fortuna si Česi môžu staviť napríklad na to, že senátor a hejtman (obdoba predsedu vyšších územných celkov na Slovensku – pozn. redakcie) Zlínskeho kraja Jiří Čunek v roku 2019 uloví holými rukami medveďa v Beskydoch a rovnako aj, že si hovorca prezidenta Miloša Zemana Jiří Ovčáček otvorí vlastnú kaviareň. Informáciu priniesol portál Idnes.cz.

    Česi ponúkajú aj stávky na to, či sa súčasný český premiér Andrej Babiš stane novým slovenským prezidentom. Kurz v tejto možnosti je 500:1, čiže Česi takýto vývoj udalostí silne nepredpokladajú. Rovnako tipujú, či sa stratí pokladňa politického hnutia SPD (kurz 3:1), alebo či sa nechá poslanec Dominik Feri ostrihať „na ježka“ (kurz 2:1).

    Stávkové kancelárie tiež „vrhli“ do svojich ponúk stávku, že TV Barrandov bude odobratá licencia k vysielaniu, pričom kurz na túto možnosť je 8:1. Čo sa týka médií, tak je možnosť tipnúť si, či sa hovorca Miloša Zemana stane šéfredaktorom českých Hospodářských novin. Tejto možnosti ale Česi nepripisujú veľkú váhu, pretože kurz na stávku je 150:1.

    Pivovar na Pražskom hrade?

    Podľa bookmakerov je veľmi nepravdepodobné, že sa dokončí úplná rekonštrukcia diaľnice D1 (kurz 65:1). Oveľa pravdepodobnejšia je však podľa nich možnosť, že si Miloš Zeman na Pražskom hrade otvorí vlastný pivovar alebo výstavisko medveďov (10:1). Ešte za viac pravdepodobnú považujú aj možnosť, že na návštevu Česka príde pápež František (8:1).

    „Predčasné voľby zrejme nebudú, pretože je na nich vypísaný kurz 5:1. Veľmi nepravdepodobné je aj to, že Babiš predá Agrofert. Kurz 100:1 jasne hovorí o tom, že sa to nestane,“ uviedla hovorkyňa kancelárie Chance Markéta Světlíková.

    - Reklama -