Hnutie Sme rodina nie je len protestnou stranou, ale aj zoskupením, ktorému záleží na programe, tvrdí Kollár

    0
    Boris Kollár (Autor: TASR)

    V roku 2017 Sme rodina sľúbila po nástupe do vlády 250 eur v čistom ľuďom k platu, v roku 2018 sa zase zamerali hlavne na pôdohospodárstvo a potravinovú sebestačnosť. “Do volieb v roku 2020 chceme prísť s programom, ktorý bude mať svoje časti: ekonomickú, sociálnu, pôdohospodársku, časť venovanú podpore regiónov, doprave, ale aj nášmu pohľadu na migráciu. Výstupy z našich programových konferencií dáme nakoniec do jednej brožúry, a to bude náš program,” ozrejmil Kollár.

    Hnutie má podľa jeho slov vytvorené odborné pracovné skupiny na každú oblasť a vedú ich renomovaní odborníci. “Už sme tu mali strany ako HZDS, Smer-SD, SNS, ktoré sa orientovali na horných desaťtisíc. Potom strany tipu SDKÚ-DS a SaS, ktoré vychádzali v ústrety najmä tým úspešným, ktorých je v našej spoločnosti cca 500.000. My sa orientujeme na tých zvyšných päť miliónov, o ktorých sa za posledných 25 rokov prakticky nikto nezaujímal,” myslí si Kollár. Preto je podľa jeho slov najvyšší čas, aby aj títo ľudia cítili, že je tu strana, ktorá vždy hájila a bude hájiť ich záujmy.

    Pre Sme rodina je dôležité, aby aj politickí partneri vedeli, čo od hnutia môžu očakávať. “Aby aj naši sympatizanti, aj verejnosť mali istotu, že od tých tém a oblastí, ktoré presadzujeme, neuhneme ani o centimeter. Proste, keď raz niečo sľúbime, tak to aj dodržíme,” dodal Kollár.

     

     

    - Reklama -