VIDEO To musíte vidieť! Danko si v koncoročnom videu spravil srandu sám zo seba

    0
    Andrej Danko (Autor: Reprofoto: Facebook/Andrej Danko)

    Kým súčasný premiér Peter Pellegrini zverejnil vlastné brbty, ktoré sa mu udiali počas nakrúcania videí či v živých vstupoch, predseda Andrej Danko takúto možnosť využil po svojom. Vo videu, ktoré zdieľal na Facebooku, sedí vo svojej kancelárii a okolo neho sa mihnú dvaja jeho podriadení.

    Kým jeden nastavuje čas na hodinách, druhý ho žiada o podpis. „Čo zas treba?“ pýta sa Danko naoko nahnevane a na papier sa podpíše. Zistí, že mu jeho podriadený ide dať spraviť nové „podpis karty“, na čo ho následne šéf SNS upozorňuje, aby mu vybral peknú fotku. Potom sa obráti na svojho hovorcu Tomáša Kostelníka, od ktorého žiada papier s príhovorom. Ten si má nájsť na stole plnom listov. Žeby si tak chcel vystreliť z kauzy otvárania listov?

    Príhovor začne čítať: „Vážení občania, vážené občianky, prajem vám v roku 2014… Tomáš, zase malé písmená, kde ste,“ pýta sa hovorcu, ktorý stojí pri kopírke. Na otázku, čo kopíruje, predsedovi NR SR hovorca tajomne odpovie, že čo asi by mohol kopírovať. Žeby sa tak vrátil ku ďalšej kauze plagiátorstva, keď ho obvinili, že vykradol viaceré odborné knihy a z ich textov si vytvoril rigoróznu prácu? Ktovie… Hovorca mu následne odpovie: „Rozkaz, kapitán,“ s čím upriamil pozornosť na ďalšiu kauzu, keď Andrej Danko získal hodnosť kapitán bez zásluh.

    Srandu si spravil aj z výroku, že príhovor prečíta bez papiera, pričom všetkým občanom zaželal toľko lásky, koľko vie dať človek človeku. Tým sa vrátil k slávnej vete: „Žiadny človek nedokáže dať toľko lásky človeku, ako dokáže dať len človek človeku.“ Na otázku, či daná veta je celé želanie, odpovedal, že aj tak si ľudia pustia iba to, čo budú chcieť.

    - Reklama -