Pročko naložil Dankovi. Priamo zo záchodu

    0
    Jozef Pročko (Autor: Reprofoto: Facebook/Jožo Pročko)

    Pročko svoje video vytvoril priamo na záchode a hneď na úvod aj vysvetlil prečo: Toto video natáčam na mieste, kde aj králi chodia pešo, pretože toto video sa nedá inde natáčať. Andrej Danko sa dnes totižto spláchol. Tam, na to miesto, kde ja teraz sedím.”

    Vzápatí Pročko národu povedal, čo si o Dankovom vstupe do vysokej politiky myslí:  Danko, všetci dobre vieme, nie je v politike pre Odborne – hrdo a slušne, ale pre tendre, pre ministerstvo obrany, pre ministerstvo školstva, kde sa posielajú rôzne granty, kde pošlete miliónik firme, ktorá je založená dva týždne predtým, ako sa jej pošle miliónik. Pre stíhačky – no a pre veľmi slušný bakšiš Andrej Danko vie, ako ho politika môže obohatiť.”

    Pročko hovorí, že Danka neodsudzuje napríklad za to, že “on rýchlejšie rozpráva, ako myslí – každý máme niečo, čo nás tak trošku vyšinuje”, vysvetľuje zabávač. Určite mu však prekážajú medializované informácie o kauze Dankovej rigoróznej práce, lebo tvrdí, že našim deťom, ktoré študujú vysoké školy, sa potom ťažko vysvetľuje, že odpisovať záverečné práce sa nepatrí…

    Na záver vo svojom videu Pročko komentoval nedeľný Dankov výrok na adresu poslankyne SaS Lucie Ďuriš Nicholsonovej, keď o nej v televíznej diskusii líder SNS povedal, že je “nejaká cigánočka zo Sasky”.

    Dnes (v nedeľu 27. januára – pozn. red.) urazil ženu za jej pôvod. Ja neviem, či je Nicholsonová Rómka, cigánka, Vietnamka. A mne je to jedno. Ja totiž nerozdeľujem ľudí medzi cigáňov, bielych, zelených, ale na dobrých a zlých. A Andrej Danko patrí do kategórie, ktorá s dobrom nemá nič spoločné – ale naozaj nič. Ja si myslím, že Andrej Danko skončí buď v nejakom psychiatrickom zariadení, alebo v base. A jedno aj druhé je veľmi pravdepodobné,” prorokuje Dankovu budúcnosť Pročko a dodáva: Milý pán Andrej Danko, ja vám želám pokoj na duši a veľa – veľa zdravia.”

    Status s videom Joža Pročka na jeho profile za dve hodiny od zverejnenia videli tisíce Slovákov a stovky ľudí ho zdieľali. Aj počet komentárov rýchle stúpal. Vyzerá to tak, že Pročko sa profiluje ako zdatný politický komentátor so svojím typickým zmyslom pre humor.

    - Reklama -