Kresťanskí demokrati Európsku úniu vytvorili a teraz ju držia pokope, vyhlásilo KDH

    0
    Poslanec Európskeho parlamentu Ivan Štefanec (Autor: TASR)

    Kresťanskodemokratické hnutie (KDH) podalo v nedeľu (24. 2.) kandidačnú listinu do eurovolieb. Povedie ju súčasný europoslanec Ivan Štefanec. TASR o tom informoval hovorca KDH Stano Župa. Ďalší kandidáti na poslancov Európskeho parlamentu za KDH sú Miriam Lexmann, Marián Čaučík, Andrej Klapica, Miriam Kuzárová, Lucia Gurbáľová, Ján Hencel, Michal Považan, Veronika Jankovičová, Radoslav Kozák, Ondrej Tunega, Martin Šmilňák, Tomáš Merašický a Ján Figeľ.

    Kresťanskí demokrati chcú silné Slovensko v Európe, ktoré si zachová národnú suverenitu. “Slovensko musí mať vždy právo rozhodovať o svojich národných záujmoch. Budeme aj naďalej presadzovať rodinu ako základný prvok každej spoločnosti a budeme podporovať jej rozvoj. Budeme presadzovať právo na život od počatia až po prirodzenú smrť. Chceme zdravé slovenské potraviny, a nie dvojakú kvalitu výrobkov,” tvrdí KDH.

    Zároveň dodalo, že “Európa musí byť postavená na kresťanských hodnotách, ktoré budeme brániť na Slovensku aj v Európe, lebo kresťanskí demokrati EÚ vytvorili, kresťanskí demokrati teraz držia EÚ pokope, kresťanskí demokrati rozhodnú, čo ďalej s EÚ”.

    - Reklama -