Sulíka vytočilo spájanie s Kotlebom. Toto napísal kritikovi na sociálnej sieti

    0
    Richard Sulík (Autor: TASR)

    Líder liberálov Richard Sulík, ktorý sa v nedeľnej politickej debate stretol v TV Markíza s Richardom Rašim zo Smeru, úlohu diskutéra podľa reakcie na sociálnej sieti nezvládol.

    „Slabý výkon. Dobre viete, že na vás majú jednu vec a stále ju vytiahnu. Aj napriek tomu prídete nepripravený a neuveriteľne sa čudujete, že ju priamo v živej relácii vytiahnu a viackrát zdôraznia, aby vás zdiskreditovali. Keď už aj to, prečo nemáte prichystané podobné veci na vášho súpera, v dnešnom prípade na Rašiho? Však vecí, ktoré môžete použiť na smeráckeho oponenta, je milión,“ uviedol facebookový užívateľ vo svojom komentári na adresu Sulíka.

    Toho Richard Raši v relácii Na telo obvinil zo spolupráce s Kotlebom, čo šéfa liberálov, jemne povedané, vyviedlo z miery. V reakcii na vyčítavý komentár Sulík odpísal, že Raši v živom vysielaní klamal a nehorázne klamstvo smeráka štýl televíznej debaty zabilo.

    „To, že Raši vytiahne Kočnera, ma nijako neprekvapilo, povedal som si, že sa akurát začudujem, či si už nepripadá trápne. To, že o mne povie čisté, z brucha vycucané klamstvo, a síce, že som sa opakovane stretával s Kotlebom a dohadoval s ním koalíciu, som naozaj nečakal a za 10 rokov v politike sa mi takéto niečo nestalo. Áno, viem, že vecí, ktoré môžem použiť na smerákov, je milión, no povedal som si, že už to robiť nebudem. Ľudia sú unavení z týchto škriepok a hádok a preto som chcel hovoriť viac k tomu, čo chceme robiť, ak by nám voliči dali dôveru. Ale Rašiho nehorázne klamstvo takýto štýl debaty zabilo,“ vysvetlil svojmu kritikovi na sociálnej sieti šéf SaS.

    - Reklama -