Na nástupkyňu Merkelovej hádžu špinu pre vtip o treťom pohlaví. Lenže ona sa naštvala a ešte pritvrdila

    0
    Annegret Krampová-Karrenbauerová (Autor: TASR)

    AKK sa na stretnutí v Demmine vyjadrila k svojmu karnevalovému vtipu o toaletách pre tretie pohlavie. „Pozrite sa na tých dnešných chlapov. Kto z vás bol nedávno v Berlíne? Tam predsa vidíte takú tú latté-macchiato-frakciu, ktorá zavádza záchody pre tretie pohlavie. To je pre chlapov, ktorí nevedia, či ešte smú pri čúraní stáť, alebo už musia sedieť,“ vyhlásila nedávno AKK.

    A ako ukázala teraz, za vec sa nehodlá ospravedlňovať. Považuje ju za umelý škandál a dokazuje to vraj to, že krajina nemá žiadne skutočné problémy. Ďalej sa pustila aj do hamburskej škôlky, ktorá v rámci bezpredsudkového vzdelávania vyhlásila detské kostýmy indiánov a šejkov za nežiaduce. „Tiež povedala, že ľudia majú právo na Silvestra vystreľovať rakety bez toho, aby tým spustili alarm – narážka na to, že organizácia Deutsche Umwelthilfe označuje silvestrovský ohňostroj za zdroj jemného prachu a zvažuje žalobu smerujúcu k jeho zákazu v určitých mestách,“ všimol si Kechlibar.

    „Nuž, zmeny sa dejú. Zdá sa, že AKK sa od Merkelovej chce skutočne výrazne odlíšiť a bude k tomu patriť aj princíp ,najlepšia obrana je útok‘, aspoň pokiaľ ide o rôzne progresívno-zelené kauzy,“ poznamenal ďalej Kechlibar k novej nemeckej predsedníčke.

    Pôvodný text nájdete na webe Kechlibar.net.

    - Reklama -