Fico: Ak máte problém s mojím bývaním, odpoviem veľmi jednoducho

    0
    Na snímke transparenty počas 10. protestu proti zlodejom v politike pred luxusným komplexom Bonaparte v Bratislave 22. augusta 2016. (Autor: TASR)

    Fico zároveň uviedol, že musí komunikovať s novým vlastníkom bytu, ktorým je štát. “Ak máte nejaký problém s mojím bývaním, tak odpoviem veľmi jednoducho. Ja si počkám na rozhodnutie správcu konkurznej podstaty, pretože mám dnes nového vlastníka, s ktorým musím komunikovať. Vždy ste chceli, aby som mal iného vlastníka. Štát je dnes vlastníkom bytu, v ktorom bývam,” priblížil.

    Expremiér tiež doplnil, že ho ešte nikto nekontaktoval. “Čakám na nového vlastníka, ktorý príde a ktorý bude so mnou komunikovať,” dodal. Podnikateľa Ladislava Bašternáka v kauze neodvedenia dane a poistného odsúdil 14. marca trojčlenný senát odvolacieho Krajského súdu v Bratislave na nepodmienečný päťročný trest odňatia slobody. Odpykať by si ho mal v ústave s minimálnym stupňom stráženia. Verdikt je právoplatný a nie je možné sa voči nemu odvolať. Bašternákovi prepadá majetok v prospech štátu, keďže spôsobil škodu v značnom rozsahu.

    - Reklama -