Matovič ponúka milión eur. Ide o Kočnera

    0
    Igor Matovič (Autor: TASR)

    „Je to absolútny výmysel. Čisté bludy, toto nie je rozhovor, ktorý som absolvoval s Marianom K. Je to podvrh. Do nedele, do večera, keď prídu, nech ho doručia. Majú milión eur, keď tam bude to, čo napísali,” povedal na tlačovej konferencii Matovič. Potvrdil, že s Kočnerom sa stretol iba raz.

    „Mal som s ním jedno stretnutie. Písal mi, jednu SMS si pamätám, písal mi, že chce byť stopäťdesiatka na našej kandidátke. Nemal som žiadny aktívny kontakt,” doplnil Matovič.

    Líder OĽaNO, ktorý sám svojho času zverejnil informácie od anonymu, kritizoval médiá, že zverejnili údajný prepis jeho rozhovoru s Marianom Kočnerom. Podľa neho ho neprávom spájajú s človekom, ktorý je obvinený z objednávky vraždy novinára.

    Anton Železník v piatok poprel tvrdenia Matoviča, že stojí za prepisom údajného rozhovoru s Marianom Kočnerom. Vyzval ho na vzdanie sa mandátu. Tvrdí, že je v konflikte záujmu. 

    Avizoval, že podá podnet na inšpekciu Ministerstva vnútra (MV) SR, pretože podľa jeho slov na obvodnom oddelení polície v Trnave “neprechádzajú a sú zastavené, prerušené, odmietnuté” trestné stíhania voči Matovičovi.

     

    - Reklama -