Nicholsonová v jednom koši s kotlebovcami: Nemám slov. Nechutná účelová antikampaň

    0
    Na snímke poslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová (Autor: TASR)

    „Vraj som nebezpečná kandidátka do EP spolu s ľuďmi ako Uhrík a Mazurek. Len preto, že som si dovolila navrhnúť dobrovoľné bezplatné sterilizácie pre všetkých (vrátane mužov) po štyroch deťoch,“ píše na facebooku.

    „Má to byť opatrenie, ktoré možno – dobrovoľne a bezplatne využijú ľudia, ktorí nemajú peniaze na antikoncepciu a nechcú rodiť deti do chudoby, kde sa o ne nevedia postarať,“ objasňuje.

    Dodáva, že inštitút sa tak tendenčne a účelovo nechal „zapredať k takejto diskreditačnej kampani“.

    „Kto ma pozná, vie, že dennodenne bojujem za práva rôznych menšín: predkladala som návrh na registrované partnerstvá, bojujem za práva ľudí so zdravotným postihnutím, mám vlastné OZ Dajme radu, v ktorom pomáhame rodinám s nevyliečiteľne chorými deťmi a s operáciami v zahraničí,“ vymenúva svoje aktivity, pričom zdôrazňuje, že sa nikdy nebránila konštruktívnej kritike, ale toto je podľa nej naozaj nechutná účelová antikampaň.

    „Nemám slov,“ konštatuje v statuse na záver.

    Inštitút vo svojej kampani zahrnul medzi poslancov, ktorým sa majú voliči vyhnúť, aj Jána Figeľa, bývalého eurokomisára, ktorý je pre nich neprijateľný, lebo „´kúpil´ štvorizbový byt v Bratislave s rozlohou 150 m2 za 1800 eur a zaútočil na veľvyslancov krajín EÚ, ktorí podporili Dúhový pochod“.

    Na “čiernom” zozname je aj europoslanec Branislav Škripek za to, že sa snaží zabrániť, “aby boli presadzované často šialené liberálne nápady často propotratových, genderových a LGBT aktivistov”.

    Na stránke inštitútu, ktorý je postupne dopĺňaný a aktualizovaný, sa už objavil Martin Beluský z ĽSNS za svoj výrok o tzv. Istanbulskom dohovore.

    - Reklama -