´Kde asi soudruzi udělali chybu?´ Smerák Tomáš takto upozornil na ´výtlak´ lídrov PS a Spolu

    0
    Poslanec NR SR Erik Tomáš (Smer-SD) (Autor: TASR)

    „Nový prieskum Focusu o tom, kto má byť na Slovensku premiérom, interpretovali média (česť výnimkám) ako ďalší problém Smeru – SD, presnejšie ako ďalší diel seriálu Fico vs. Pellegrini,“ píše Tomáš.

    O výsledkoch prieskumu sme písali TU.

    Zdroj: FB/Erik Tomáš

    Podľa neho však z ankety vyplýva niečo iné: Smer – SD má v prvej trojke dve mená, a to Peter Pellegrini a Robert Fico.

    „Prieskum sa nezaoberal otázkou, kto má byť predsedom strany Smer – SD a po tretie je logické, že najvyššie číslo má úradujúci premiér, ktorý navyše zvláda svoj post na úrovni,“ dôvodí smerácky poslanec.

    „Ale aby som nebol alibista, tak napíšem aj toto. Pevne verím, že vedenie strany si interne sadne za jeden stôl a vyrieši všetky otvorené otázky tak, aby do predvolebnej kampane nastúpil jeden konsolidovaný tím schopný a ochotný sa pobiť o čo najlepší výsledok. Bez ohľadu na to, či skončíme vo vláde, alebo v opozícii,“ odporúča na sociálnej sieti Tomáš.

    „To, čo ale médiá (česť výnimkám) už priniesli menej, sú výsledky nových opozičných lídrov. Trubana (PS) chce za premiéra 1,3 %, Beblavého (Spolu) 1,2 % a aj Kisku len 3,4 % Slovákov. Pritom všetci títo traja králi, ako som ich raz pomenoval, už samých seba do tejto pozície pasovali. Napadla mi v tejto súvislosti otázka zo známeho českého filmu: Kde asi soudruzi udělali chybu?” uzatvára ironicky poslanec Tomáš.

    - Reklama -