Je rozhodnuté, napísal Drucker. Zakladá stranu, skladá tím. A títo vraj idú s ním

    0
    Tomáš Drucker (Autor: https://www.facebook.com/DruckerTomas/)

    “Je rozhodnuté, ideme do toho. Už tento týždeň začíname zbierať podpisy,” napísal Drucker, ktorému v politike chýba normálnosť.

    “Nielen ľudskosť, solidarita a slušnosť by mali byť normálne. V politike by mali byť normálne aj program a dosahovanie skutočných výsledkov a to najmä tam, kde máme najväčší problém a kde je najväčší dlh voči spoločnosti,” uviedol Drucker.

    Svoj tím mieni predstaviť čoskoro. Má ísť podľa jeho slov o ľudí, ktorí majú nielen ambíciu, ale aj energiu a najmä skúsenosť.

    “Pretože som presvedčený, že nie len novosť, ale aj skúsenosť a schopnosti sú pre dobrú verejnú službu kľúčové,” doplnil.

    Drucker má webstránku nazvanú Dobrá voľba. Na nej zdôrazňuje potrebu spravodlivého zdravotníctva pre všetkých. Hovorí tiež o lepšom živote rodín a seniorov a riešiť chce aj regióny. Tie by mali byť podľa neho silné a fungujúce.

    Spomína sa Cséfalvayová aj Fedor

    S Druckerom bude spolupracovať Tomáš Kuča, ktorý s ním spolupracoval už v Slovenskej pošte, na ministerstve zdravotníctva a doteraz pôsobil pri premiérovi Petrovi Pellegrinim.

    V súvislosti s Druckerovou stranou sa spomína aj Lucia Kurilovská, ale aj poslanci Národnej rady SR Martin Fedor a Katarína Cséfalvayová.

    Hovorilo sa aj o Pellegrinim, ale premiér tvrdí, že s Druckerom o spolupráci nehovoril. Priznal však, že v Smere-SD hovoria aj o jeho ďalšom fungovaní.

    - Reklama -