Bugár vo videu vysvetľuje dovolenku na Maldivách: Tu sú dôkazy, že to išlo z môjho vrecka

    0
    Snímka z videa, na ktorom Bugár ukazuje účet za dovolenku, počas ktorej sa stretol s Mariánom Kočnerom (Autor: FB/Béla Bugár)

    “V posledných dňoch sa ma veľakrát pýtali, či viem dokázať, že moju minuloročnú dovolenku som platil sám. Objavili sa rôzne konšpirácie, tak som sa rozhodol predložiť dôkazy,” takto uvádza Bugár v dvojjazyčnom statuse video s maďarskými titulkami, na ktorom počas necelých troch minút vysvetľuje, že správy, ktoré sa o ňom objavili v údajnej komunikácii Kočnera, nie sú pravdivé.

    Bugár odmieta informácie, podľa ktorých bolo jeho stretnutie s Kočnerom naplánované. Rovnako reaguje aj na špekulácie o tom, že mu luxusnú dovolenku, na ktorej bol s manželkou pri príležitosti 35. výročia ich svadby, platil niekto iný.

    V tejto súvislosti ukazuje doklad o rezervácii hotela z 12. apríla 2017 či účet za letenky z marca rovnakého roku. Aj ďalšie bankové výpisy podľa slov Bugára potvrdzujú, že predmetnú dovolenku si platil on, jeho manželaa  a “nikto iný.”

    “Poprvýkrát sme išli spolu s manželkou, poviem to, na také vychýrené miesto, kde sa náhodou pri raňajkách pri nás zastavil Kočner. Prvýkrát som ho videl, nikdy som s ním netelefonoval, nikdy som si s ním nepísal. Žiadne esemesky,” vysvetľuje Bugár. 

    “Mrzí ma ale jedna vec. To selektívne púšťanie esemesiek, neviem na základe čoho, a to selektívne hodnotenie týchto esemesiek. Bohužaľ to vyzerá tak, že ak je niekto z vládnej koalície, tak automaticky, ak niekto o ňom napíše, je asi pravda, ” konštatuje šéf Mostu, pričom pripomína, že práve medzi opozičými lídrami sú takí, ktorí rokovania s Kočnerom aj priznali.

    Podľa medializovaných informácií sa Bugár stretol s Kočnerom v marci 2018 na Maldivách, pričom sa mali spolu rozprávať o zachovaní vládnej koalície.

    Autor: Redakcia

    - Reklama -