Ide ako píla: Už sa nám podarila polovica! Teší sa Drucker

    0
    Tomáš Drucker v uliciach počas získavania podpory pre jeho vznikajúcu politickú stranu (Autor: FB/Tomáš Drucker)

    “V týchto dňoch zbierame po celom Slovensku podpisy na vznik Dobrej voľby. Už sa nám podarila polovica,” uviedla novovznikajúca strana s tým, že čoskoro predstaví svoj tím a priority programu. Dôraz kladie strana na “reálne riešenia”, ktorými chce zlepšiť krajinu.

    Drucker zdôrazňuje potrebu spravodlivého zdravotníctva pre všetkých. Hovorí tiež o lepšom živote rodín a seniorov a riešiť chce aj regióny. Tie by mali byť podľa neho silné a fungujúce.

    Spolupracovať s ním bude Tomáš Kuča, ktorý s ním spolupracoval už v Slovenskej pošte, na ministerstve zdravotníctva a doteraz pôsobil pri premiérovi Petrovi Pellegrinim (Smer-SD).

    V súvislosti s Druckerovou stranou sa spomína aj Lucia Kurilovská, ale aj poslanci Národnej rady SR Martin Fedor a Katarína Cséfalvayová (obaja Most-Híd).

    Hovorilo sa aj o Pellegrinim, ale premiér tvrdí, že s Druckerom o spolupráci nehovoril. Priznal však, že v Smere-SD hovoria aj o jeho ďalšom fungovaní.

    Na registráciu strany je potrebných aspoň 10.000 podpisov. Po ich odovzdaní má Ministerstvo vnútra SR do 30 dní rozhodnúť o registrácii strany. Na Slovensku je zatiaľ registrovaných viac ako 150 politických strán a hnutí.

    - Reklama -