Hlina: Áno, Igor, iba ty to zachrániš, sám jediný! Zase je to len ja, ja, ja. Oddýchni si, prosím

    0
    Na kombosnímke zľava Alojz Hlina a Igor Matovič (Autor: TASR)

    „Igor, Igor. Tak zase, hryzieš. Hryzieš každého,“ obracia sa pomyselne na Matoviča Hlina a vysvetľuje, čo tým myslí:

    „Zas, keď je trajektória pádu Smeru skoro absolútna, a pripomína to zľadovatenú šmykľavku, pribehneš a ten ich pád zase pribrzdíš. Nasypeš popol na ľad.“

    Zdroj: Facebook/Alojz Hlina

    Podľa Hlinu to dáva silu Smeru, ktorý teraz zase môže strašiť ľudí opozíciou, ktorá ženám nadáva do špín, fuchtlí a štetiek.

    „Fakt sa to nedalo bez toho?“ pýta sa rečnícky predseda KDH.

    A Matovičovi vyčíta aj to, že si hryzol do opozície, že dovolenkuje, fotí sa v horách. „A vlastne celé je to iba na Tebe…, ty to zachrániš,“ parafrázuje Hlina a zdôrazňuje, že to tak nie je.

    „Igor, či veríš, alebo nie, ja som na dovolenke ešte nebol. Robím politiku, lebo som delegátom na sneme sľúbil, že kresťanská demokracia sa vráti, robím, čo sa dá. Toho s tou fotkou na horách si myslel mňa. Áno, odfotil som sa na Štefánikovej chate pod Ďumbierom, keď som si urobil skratku a prebehol som z okresu Brezno na Liptov,“ odôvodňuje svoj facebookový status Hlina, ktorý podľa vlastných slov má rád hory, turistiku.

    „…a vieš čo? Odporúčam. Fakt je to dobré aj na relax. Niekedy oddýchni. Vypni,“ dáva tip Matovičovi.

    „Bol som medzi prvými politikmi, ak nie prvý politik, ktorý už vo štvrtok pre rádio Expres povedal, že Jankovská by mala odstúpiť. Dali sme dnes (25. 8.) aj oficiálne stanovisko strany,“ vysvetľuje predseda KDH postup strany pri podozreniach štátnej tajomníčky rezortu spravodlivosti Moniky Jankovskej z komunikácie s obvineným Marianom Kočnerom.

    „Neviem, kedy si sa ty k tomu prvýkrát vyjadril a ako. Viem však, že s nami si nerozprával (neviem, či s inou politickou stranou) a zvolal si si protest. A teraz vyčítaš stranám… Čo im vlastne vyčítaš? Že sa nepridajú k Tvojmu protestu? Prečo si ale o tom s nimi nehovoril?“ obracia sa Hlina na predsedu OĽaNO.

    „Kľudne urob protest. V pohode. Držím palce. Ale zase je to len o tom, že ja, ja, ja… OK, čo už.
    Ak by si to robil na SNP, pokojne ti dám elektriku ako každému, kto ju na Námestí SNP potrebuje a robí dobrú vec. Na Župné námestie však káble ťahať nebudem, to je ďaleko,“ konštatuje Hlina a dodáva:

    „Škoda Igor, niekedy je menej viac. Prosím ťa, ak sa to dá, hryz len dopredu, tých oproti tebe. Nehryz nás a zozadu. I keď, ako sa hovorí: Ak ťa niekto hryzie zozadu, aspoň vieš, že si vpredu. Drž sa,“ končí svoj status na Facebooku predseda KDH Alojz Hlina.

    - Reklama -