Kto je víťazom súťaže o politické zneužitie tragédie? Smerák Tomáš označil túto stranu

    0
    Poslanec NR SR Erik Tomáš (Smer-SD) (Autor: TASR)

    „Už vtedy som týchto politikov zneužívajúcich ľudské nešťastie označil za ´hráčov so smrťou´,“ píše smerácky poslanec.

    Podľa neho obed vyvolal rozpaky nielen v politických kruhoch, vrátane časti opozície, ale aj v širokej verejnosti.

    Zdroj: Facebook/Erik Tomáš

    „Neveril som, že spomínaní páni niečo podobné ešte zopakujú. Ale mýlil som sa. Ukazuje sa, že v mene získania moci sa neštítia ničoho a neprekáža im ani to, že sa pritom budú musieť červenať,“ kritizuje Tomáš. A čo mu leží v žalúdku?

    Obsadenie Námestia SNP na výročie vraždy

    „S obsadením Námestia SNP v Bratislave na 21. februára budúceho roka, teda na 2. výročie vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej sa zástupcovia SaS, OĽaNO a Za slušné Slovensko (medzičasom už ich aj Matovič nazval mládežníckou organizáciou Kisku) dychtivo ponáhľali tak, že všetci naraz klopali na dvere miestneho úradu ešte pred otváracími hodinami. Túto trápnu situáciu musel napokon vyriešiť žreb a víťazom súťaže o politické zneužitie tragédie týždeň pred parlamentnými voľbami sa stala SaS,“ opisuje výber organizátora spomienky Tomáš.

     Hovorca SaS podľa poslanca NR SR v radostnej reakcii ani len neskrýval, že pôjde o politickú akciu.

    „Namiesto pietnej spomienky tu teda budeme mať predvolebný míting. ´Gratulujeme´ SaS k tomuto víťazstvu, hanba vám!“ kritizuje Tomáš.

    A na záver dodáva: „Ak by tu chcel niekto argumentovať Kočnerom, tak mu chcem pripomenúť, že Sulík a Matovič sa s ním osobne stretávali.“

    Nezabúda tiež pripomenúť, že napriek povzbudivým výsledkom polície a prokuratúry, ktorým všetci dôverujeme a držíme palce, „stále čakáme na definitívne rozuzlenie tohto prípadu, ktorý poznačil celé Slovensko“, uzatvára Erik Tomáš vo svojom statuse na sociálnej sieti.

    - Reklama -