Smerák Tomáš: Takto som bohorovného Beblavého vytočil do nepríčetna

    0
    Erik Tomáš (Autor: FB/E. Tomáš)

    „S lídrom Spolu Miroslavom Beblavým sme dnes v relácii Z prvej ruky otvorili diskusnú sezónu Slovenského rozhlasu. Ako máte možnosť vidieť na fotografii ja (ešte v letnom outfite??) a moderátor sa snažíme pred začiatkom debaty uvoľniť atmosféru,“ opisuje situáciu v štúdiu Tomáš.

    Beblavý však podľa neho „prišiel s povýšeneckým výrazom a v takomto nastavení pokračoval aj v relácii“.

    Zdroj: Facebook/Erik Tomáš

    Hrebienok “lídrovi zmeny” klesol pri prvej pripomienke jeho minulosti, konštatuje smerácky poslanec.

    „Napríklad, že keď žiada odvolanie štátnej tajomníčky Jankovskej, prečo nebol taký principiálny pri bývalej šéfke FNM Bubeníkovej, ktorú odmietala z funkcie pre Gorilu odvolať jeho vtedajšia strana SDKÚ,“ uvádza príklad z minulosti.

    Podľa Tomáša praskli nervy šéfovi Spolu pri jeho poznámke, že voľby budú aj o ochrane sociálneho štátu a tradičných hodnôt.

    „Lebo pravica chce rušiť naše sociálne opatrenia a celý liberálny tábor, vrátane niektorých médií, presadzuje registrované partnerstvá, adopciu detí pármi rovnakého pohlavia  alebo od nás dokonca žiada pochopenie pre pedofilov,“ tvrdí vo svojom statuse poslanec Smeru – SD.

    „Beblavý sa pod tlakom argumentov uchýlil k osobným útokom (a vraj oni neútočia ??), pričom svoj výkon zaklincoval úžasným výrokom, že ja som vraj ´starý politik´ ??????. Čiže on, ktorý je v politike 17 rokov, je nový a ja, ktorý končí v parlamente len svoje prvé funkčné obdobie, som starý. ????????,“ uvádza s množstvom emotikonov Tomáš.

    Celú diskusiu označil poslanec Smeru za hádavú.

    „Ja mám radšej pokojné a vecné diskusie, ale s týmito bohorovnými politikmi, ako je Beblavý, sa inak nedá…,“ uzatvára na sociálnej sieti Erik Tomáš, poslanec NR SR za Smer – SD.

    - Reklama -