Kotleba má oficiálne svojho silného koaličného partnera. Nezabúdajme na Glváčovu armádu. Organizátori protestov varujú

    0
    Na snímke zhromaždenie Za spravodlivé Slovensko pred NR SR v Bratislave 18. októbra 2019. (Autor: TASR)

    Zákaz zverejňovať výsledky prieskumov sa podľa včera (28. 10.) schválenej novely predĺži zo 14 dní na spomínaných 50 dní pred voľbami, v prípade podpísania prezidentkou Zuzanou Čaputovou sa má týkať už budúcoročných parlamentných volieb. 

    „Smer dávno nie je hrádzou proti extrémizmu, práve naopak. Už mesiace sme svedkami toho, ako sa spája s extrémistami, keď im ide o rovnaké ciele,“ uvádza sa v statuse ZSS.

    Zdroj: Facebook/Za slušné Slovensko

    Hlasovaním o predĺžení volebného moratória na prieskumy, ktoré má trvať až 50 dní, podľa ZSS poslanci Smeru dali najavo jasný signál o želanej budúcej koalícii Smeru, SNS a ĽSNS.

    „Opakujeme, Marian Kotleba má oficiálne svojho silného koaličného partnera,“ zdôrazňuje iniciatíva a pokračuje, že namiesto toho, aby sa snažili voľby vyhrať férovým spôsobom a v demokratickej súťaži, už druhýkrát za posledné mesiace, a navyše krátko pred parlamentnými voľbami, menia pravidlá hry spôsobom, ktorý obmedzuje občanom a voličom slobodný prístup k informáciám.

    Glváčova armáda

    Za slušné Slovensko sa vrátilo aj ku Kočnerovej Threeme a “Glváčovej armáde“.

    „Počuj, ale mohol by si tie články poslať aj dlhému alebo neviem koho z nich ešte tam máš, nech si to rozhodia aj oni, majú ľudí, čo spravujú kopu profilov a prispievajú do diskusií k článkom vo všetkých mediách. Tak to uvidí oveľa viac ľudí a budú to zdielať,” cituje ZSS vo svojom statuse, čo napísala Alena Zsuzsová Marianovi Kočnerovi cez Threemu.

    „Zakázaním zverejňovania prieskumov kvalitných agentúr naberajú na sile práve takéto neférové nástroje, ktorých pracovnou metódou je manipulácia a šírenie nepravdivých správ,“ apeluje iniciatíva.

    ZSS verí, že prezidentka Čaputová takýto zákon nepodpíše a obracia sa na všetkých poslancov Národnej rady SR, aby neobmedzovali občanov v prístupe k informáciám.

    - Reklama -