Iluminát, duchom slabý sudca. Nicholsonová nakladá Harabinovi: By ma veľmi zaujímala definícia ´normálnych´ ľudí

    0
    Lucia Ďuriš Nicholsonová (Autor: TASR)

    „Ako prvý prejavil záujem stretnúť sa Kotleba. O jeho strane Najvyšší súd SR rozhodol, že nie je fašistická, a preto sa s ním stretnem,” tvrdí dnes už politik Harabin.

    Zdôrazňuje, že budúcoročné parlamentné voľby rozhodnú, či bude Slovensko patriť normálnym politikom, alebo skorumpovaným politikom.

    Ľudia majú zbalené kufre a čakajú

    Práve na definíciu „normálnosti“ zareagovala na sociálnej sieti europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová (SaS), ktorá „by zaujímala definícia ´normálnych´ ľudí a ´normálneho´ Slovenska od tohto ilumináta“.

    Zdroj: Facebook/Lucia Ďuriš Nicholsonová verí v zdravý rozum

    „Poznám zopár ľudí, zopár slovenských rodín, ktoré tu desiatky rokov vytvárajú hodnoty a vychovávajú slušných a rozhľadených Európanov, a tí majú dnes zbalené kufre a booknuté letenky a čakajú len na to, ako sa skončia voľby,“ opisuje europoslankyňa.

    „Na krku majú päť krížikov aj viac a začať nový život v cudzej krajine je pre nich scary vidina,“ tvrdí ďalej.

    Podľa nej sa však oveľa viac, ako začať žiť a pracovať niekde v novej krajine, odznova, boja „vlády potentátov, akým je aj tento duchom slabý ´sudca´”.

    Podľa Nicholsonovej je práve Harabin zodpovedný za stav súdnictva, nevymožiteľnosť práva a demontáž právneho štátu na Slovensku.

    „Nedovoľme, aby tento ´normálny´ padúch vytlačil zo Slovenska slušných ľudí,“ apeluje Lucia Ďuriš Nicholsonová na sociálnej sieti.

    - Reklama -