VIDEO Opica? Už dlho živá nebude. Čaputová si vypočula svoje. A potom prišla rana Babišovi

    0
    Zuzana Čaputová (Autor: TASR)

    Na začiatku sa hádajúci pýtali, či osoba, ktorej pravú totožnosť hádajú, je „živá bytosť“. Kramár ostatných uistil, že podľa potlesku v publiku „už dlho nebude“.

    Potom hádajúci zistili, že ide o ženu. Kramár sa preto zaujímal, či je osoba aspoň nejaká zahraničná hviezda. Keď prišla záporná odpoveď, poprosil, nech mu už ani radšej nehovoria, o koho ide. Nepáčilo sa mu ani zistenie, že si s touto ženou netyká. A nevynechal ani dvojzmyselné narážky.

    Následne na stôl priletela otázka, či ide o dámu zo šoubiznisu, čo moderátor relácie opäť vyvrátil. Kramár sa nato ešte viac zhrozil. „Nebude to nejaká opica zo zoologickej?“ opýtal sa herec, čo prítomných veľmi pobavilo. Čaputová sa stále snažila držať úsmev na tvári.

    Potom však udrel Kramár klinec po hlavičke, keď jemu aj jeho kolegom napadlo, či nepôjde náhodou priamo o prezidentku. „Prezidentka naša milovaná. Ježiš, ja sa ospravedlňujem. Zuzanka, ak ste to vy, ja sa ospravedlňujem,“ kajal sa Kramár ešte stále so škraboškou cez oči. Nasledovali preto ďalšie a ďalšie otázky a odpovede potvrdzujúce, že skutočne ide o slovenskú hlavu štátu.

    „A ja som vás aj volil. Ja som si to aj odfotil, ja mám odfotený volebný lístok,“ miernil obratom Kramár svoje vystupovanie.

    Keď už Kramára moderátor prosil, nech sa radšej už nevyjadruje, nasadil tomu ešte väčšiu korunu. „Ja v jednom pražskom predstavení vždycky hovorím, že vy máte Čapí hnízdo a my máme Čaputovú,“ poznamenal herec.

    O pár okamihov neskôr už došlo na úplné odhalenie, že žena, ktorej identita sa hádala, je skutočne prezidentka Zuzana Čaputová. Kramár si preto zložil masku a rovno zamieril k Čaputovej sa jej ešte znovu osobne za svoje slová ospravedlniť. „Ja sa ospravedlňujem, milujem vás,“ povedal herec a na záver pobozkal ruku prezidentke, ktorá jeho ospravedlnenie prijala s úsmevom.

    Zdroj: Facebook/Televízia JOJ

    autor: nab

    - Reklama -