Títo bastardi by si zaslúžili trest smrti, uviedol vysoký poľský štátny úradník. Poľku znásilnil v Taliansku zrejme gang z Maghrebu

    0
    talianska vlajka (Autor: TASR)

    Gang je podľa nej podozrivý aj z toho, že krátko potom znásilnil v tomto letovisku transsexuálnu prostitútku.

    Ako uviedla agentúra AP, prípadom znásilnenia turistiky sa začala zaoberať aj poľská prokuratúra. Do Rimini odcestujú v utorok experti z poľskej prokuratúry i polície. Majú pomáhať talianskym vyšetrovateľom, ale aj zbierať dôkazy pre vlastné vyšetrovanie. To nariadil poľský minister spravodlivosti a generálny prokurátor v jednej osobe Zbigniew Ziobro. Útok označil za “odporný zločin”. Pár bol podľa neho v manželskom zväzku.

    Ako informovala agentúra PAP, ministrov zástupca Patryk Jaki prišiel s tvrdšími vyjadreniami. Ešte v nedeľu na Facebooku napísal, že títo “bastardi” by si zaslúžili trest smrti a že v tomto konkrétnom prípade by on osobne obnovil mučenie. “Nepokúšajte sa na mňa útočiť s politickou korektnosťou – je mi to jedno a svoj názor nezmením,” uviedol Jaki.

    Dnes svoje vyjadrenie upravil. Na Twitteri napísal: “Prosím, neprekrúcajte moje slová. Nechcem mučenie. Len som chcel stručne zdôrazniť, že tento zločin si vyžaduje mimoriadne prísny trest.”

    - Reklama -