Saskári, v tejto chvíli máte jednoznačne bližšie k nacistom ako pravicoví extrémisti, rozohnil sa smerák Blaha. Neuveríte, čo zverejnili liberáli na svojom Facebooku

    0
    Ľuboš Blaha (Autor: TASR)

    Blaha upozorňuje na obrázok z portálu emefka.sk zdieľaný stranou Sloboda a Solidarita na sociálnej sieti. Je na ňom portrét holandského premiéra Johana de Witta, ktorého 20. augusta pred 345 rokmi umučili. Na obrázku sa nad portrétom píše, že v roku 1672 dav rozzúrených Holanďanov zabil a zožral svojho premiéra. „Nechcem k ničomu nabádať. Ja len že… tu sú možnosti,“ píše sa ďalej na obrázku.

    Poslanca za Smer-SD to nenechalo chladným. „Kým krajne pravicoví extrémisti sa hrajú s číselkami a pubertálne vymýšľajú nacistické provokácie typu 1488, tí krajne neoliberálni extrémisti vyhlasujú, že ,zabiť a zožrať premiéra' je ,možnosť',“ pohoršuje sa Blaha.

    „Nech sa na to pozerám zľava, sprava, tak v týchto nechutných pretekoch extrémistov majú bližšie k SS (paramilitantná zložka nacistickej strany NSDAP – pozn PL.sk) v tejto chvíli jednoznačne sulíkovci…“ zhodnotil a dodal, že to hádam už ani nemôže byť pravda, do akej žumpy sa dostala slovenská opozícia na čele so S(a)S.

    „Vtipné, naozaj, nabádanie k trestnému činu vraždy a ľudožrútstvu! To ste tam už všetci nafetovaní?“ vypustil paru nezaradený poslanec Peter Marček (predtým Sme rodina).

    - Reklama -