Mať to všetko v rukách a nejaký pobehaj Matovič dôjde a povie, že na Belize má iba 600 miliónov, tak to musí fakt nasr*ť, smeje sa schuti na Ficovi Kollár

    0
    Boris Kollár - hnutie Sme rodina (Autor: TASR)

    Líder opozičného hnutia Sme rodina v úvode spomína, že si so záujmom pozrel tlačovú konferenciu „troch kráľov“, ako nazval koaličné trio Robert Fico, Andrej Danko a Béla Bugár.

    V predmetnom videu sa však Kollár ani tak nezameral na dodatočnú kritiku ´eurofondovej´ kauzy, v ktorej je „namočený“ súčasný minister školstva Peter Plavčan, lež na spôsob, akým sa podľa jeho názoru snažil tento koaličný triumvirát vystupovať pred médiami a tým pádom aj pred širokou verejnosťou. 

    „Išli nás presviedčať, ako dobre sa rozhodli, ako dobre sa skončila koaličná rada a išli nás presvedčiť, že tie eurofondy sa nerozkrádajú a všetko je vlastne v najlepšom poriadku,“ spustil evidentne dobre naladený Kollár.  

    „Snažili sa presvedčiť národ, rozprávali, točilo to, krútilo to… A viete, ako mi to pripadalo? Čo chodia po tých dedinách tí šmejdi. Tí šmejdi sa vám tam tiež postavia a začnú vám tam rozprávať,“ pokračoval Kollár, pričom nechýbala pomerne divoká, no v jeho prípade už vcelku tradičná gestikulácia.

    „A tieto tri ´lietadlá´ sa včera postavili na tlačovku a snažili sa nám, celému národu, vysvetliť, ako nekradnú,“ pokračoval líder najmenej početnej parlamentnej strany.

    V druhej polovici videa sa už Kollár ´špeciálne´ venoval premiérovi Robertovi Ficovi. Najprv sa vysmial jeho vyjadreniam o korupcii, respektíve aktívnom boji proti tomuto nešváru, no zlatým klincom boli podľa Kollára vyjadrenia dlhoročného premiérovho kritika a lídra hnutia OĽaNO Igora Matoviča, ktoré podľa Kollára mohli uraziť Ficovu ješitnosť.

    „Ten Matovič si dovolil bez dôkazov naňho (na Fica) povedať, že má na Belize 600, 650 alebo 700 miliónov dolárov a strašne bol z toho rozčúlený. Viete, možno ho to tak rozčúlilo, pretože ho ten Matovič vlastne podcenil,“ chechtal sa Kollár.

    „Mať to všetko v rukách a nejaký pobehaj Matovič tam dôjde a povie, že na Belize má iba 600 miliónov, tak to musí fakt nasr*ať, keď sa chcel ukázať pred Troškovou,“ zakončil svoje video s názvom Šmejdi spomenutý predseda Sme rodina.

    - Reklama -