Glváč vypenil: Remišová uráža inteligenciu bežných občanov a znevažuje svoj mandát. Guláš plný klamstiev

    0
    Martin Glváč v obkľúčení novinárov (Autor: TASR)

    „Poslankyňa Veronika Remišová z OĽaNO prekrýva svoje zlyhanie na pondelkovej (1.8.) tlačovej besede ďalšími vymyslenými konštrukciami. V duchu hesla, topiaci sa aj slamky chytá, sa stále viac zamotáva vo svojich lžiach,“ začal Glváč.

    Ako ďalej dodal, opozičná poslankyňa má rozhodne čo vysvetľovať.

    „Ešte v pondelok klamala, že firma v ktorej som do roku 2006 pôsobil v dozornej rade je partnerom prijímateľa eurofondov. Potom, čo som ju zverejnením videozáznamu na svojom facebooku usvedčil z klamstva, dnes hovorí o úplne inej firme. Pritom skutočným partnerom výskumného projektu je ďalšia celkom iná firma – Water Partner Slovakia, s ktorou som nemal nikdy nič spoločné. A na základe tohto gulášu plného klamstiev, chce pani Remišová dokázať nedokázateľné,“ uvádza podpredseda parlamentu vo svojom stanovisku. 

    A ako na záver dodal, Remišová vlastne svojím konaním uráža bežných občanov.

    „Namiesto toho, aby sa ospravedlnila, k čomu som ju vyzval, obhajuje svoje klamstvá hádzaním ďalšej špiny. Týmito opakovanými lžami znevažuje nielen poslanecký mandát, ale uráža aj inteligenciu občanov SR. Z jej stanoviska zrejmé, že pani poslankyňa evidentne nerozumie pojmom ako dozorná rada, predstavenstvo, štatutárny orgán, spoločník, akcionár ako aj byť vo firme a narába s nimi tak ako sa jej to práve hodí, len aby nemusela priznať svoje zlyhanie,“ uzavrel vysoko postavený člen Smeru.

    - Reklama -