Do Európy vtrhnú islamisti. USA sa stiahnu, ale príde Čína a zvíťazí. Možno sa tento osud zo známej hry naplní, píše kotlebovec Uhrík

    0
    Milan Uhrík (Autor: Facebook, Milan Uhrík)

    Člen parlamentnej ĽSNS Milan Uhrík si zaspomínal na tínedžerské roky, keď bola v kurze známa počítačová hra Command & Conquer Generals – Zero Hour.

    Čo je však zaujímavé, Uhrík sa pozrel s odstupom času na obsahovú stránku spomínanej hry, pričom, ako napísal vo svojom statuse na Facebooku, išlo o „totálne politicky nekorektný príbeh“.

    Ako ďalej člen ĽSNS pokračoval, dôvodom tohto tvrdenia má byť to, že „do Európy vtrhlo arabsky vyzerajúce vojsko z okolia Bagdadu. Európa sa neubránila, USA sa z Európy porazené stiahli“. 

    Európu tak musela prísť oslobodiť čínska armáda, pričom arabskí teroristi napokon utrpeli kľúčovú porážku pri Hamburgu a z európskeho kontinentu boli vyhnaní.

    „Hra bola vraj v Nemecku cenzurovaná, lebo preferovala len jeden spôsob riešenia konfliktov – vojnu. Ktovie, možno sa Nemcom ich osud z tejto hry časom naplní,“ zafilozofoval si na záver svojho statusu Uhrík.

    Zdroj: Reprofoto (Facebook, Milan Uhrík)

    - Reklama -