Sorosove organizácie pripravujú nepokoje, burcuje predseda maďarského parlamentu

    0

    Na jubilejnom piatom ročníku univerzity predseda zdôraznil, že treba sa pripraviť na horúcu jeseň. “Títo (Sorosove organizácie) sa pokúsia vyvolať atmosféru, v ktorej zohrá hlavnú úlohu psychóza občianskej vojny,” dodal Kövér s poznámkou, že opozícia sa bude takýmto spôsobom snažiť odviesť pozornosť od svojej vlastnej neschopnosti, pričom “špinavú prácu ponechajú aktivistom Sorosových organizácií.

    Podľa slov predsedu maďarského parlamentu Maďarsko nie je prvou krajinou, kde zasahujú do vnútorných záležitostí zo zahraničia. “Aby sme sa dokázali brániť manipulatívnym zásahom, musíme poukázať na tých, ktorí ich organizujú, a musíme odhaliť aj ciele aktérov,” konštatoval.

    Sorosom sa zaoberá aj mohutná bilbordová kampaň maďarskej vlády. “Nenechajme, aby sa nakoniec smial Soros!” píše sa na bilbordoch s portrétom amerického finančníka, ktoré rozvešali po celej krajine v týchto dňoch. Plagáty sú označené ako Národná konzultácia 2017 a je na nich uvedená poznámka, že 99 percent ľudí (Maďarov) odmieta ilegálnu migráciu.

    Opozičná strana Párbeszéd (Dialóg) vyzvala príslušný mediálny orgán, aby zakázal vláde jej najnovšiu kampaň, ktorá podľa názoru tejto strany nie je verejnoprávnou inzerciou, ale “primitívnou politickou kampaňou”.

    - Reklama -