Donald Trump zverejnil drsné VIDEO, v ktorom zmláti CNN. A médiá šalejú…

    0
    Americký prezident Donald Trump (Autor: TASR)

    Medzi CNN a Donaldom Trumpom to nikdy príliš “neklapalo”. Vplyvná spravodajská televízia od začiatku prezidentskej kampane dávala až príliš okato najavo, že jej republikánsky kandidát nie je príliš po chuti. Pred niekoľkými dňami jeden z producentov CNN na záberoch skrytej kamery konzervatívneho aktivistu Jamesa O'Keefa pripustil, že televízia v podstate organizuje v prípade Trumpa “hon na čarodejnice”. Uviedol tiež, že CNN nemá žiadne dôkazy o spojení Trumpa s Ruskom a kauzu neustále oživuje len pre vysokú sledovanosť.

    Trump o CNN prakticky hovorí iba ako o televízii, ktorá šíri dezinformácie. Predvčerom pri stretnutí s veteránmi z druhej svetovej vojny nazval CNN “hanbou žurnalistiky”. Novinári zo CNN si však rovnako na adresu prezidenta neberú žiadne servítky. O'Keefovi sa podarilo získať aj iné veľmi kontroverzné vyjadrenia ďalšieho z producentov CNN, Jimmyho Carra. Ten prezidenta priamo označil za pomätenca a o jeho voličoch povedal, že sú “hlúpi ako hovno”.

    Nekonečný seriál vzájomných invektív vygradoval včera okolo deviatej hodiny večer stredoeurópskeho času, keď Trump na Twitteri publikoval kontroverzné video. On sám v ňom vystupuje ako drsný wrestler, ktorý fyzicky likviduje neznámeho muža s logom CNN miesto hlavy. Zatiaľ čo u jeho priaznivcov vzbudilo takmer tridsaťsekundové video značné potešenie, mainstreamové médiá video podľa očakávania ostro odsúdili.

     

     

    Zdroj: Twitter/Donald J. Trump

    - Reklama -