Martvoň vyzradil tajomstvo zo smeráckej kuchyne. Do organizovaných diskusií na internete sú zapojené desiatky, možno aj stovky ľudí, tvrdí exposlanec

    0
    Anton Martvoň (Autor: TASR)

    „Je prirodzené, že mládežnícka organizácia vždy plní aj nejaké politické úlohy, ktoré sa začnú čoraz viac využívať práve v čase pred voľbami,“ povedal. Informáciu priniesol web aktuality.sk.

    Vedenie podľa neho dodá témy aj argumenty. „Témy na takéto diskusie prichádzajú z Bratislavy, od nejakého mediálneho tímu alebo od niekoho, koho sa práve tá téma týka. Keď sa týka odborného problému na ministerstve, podklady idú od príslušných ľudí,“ dodal Martvoň.

    Do organizovaných diskusií sú podľa Martvoňa zapojené desiatky, možno až sto ľudí, pričom má ísť o členov strany alebo osoby poverené okresnými predsedami. Tak to vraj funguje aj v iných stranách. „Nedá sa povedať, že by to bolo denne, ale je to na frekventovanej báze,“ upresnil.

    „Posledné vyhlásenia pána Martvoňa sú samé o sebe dôkazom, že ich nemá zmysel komentovať,“ vyjadril sa pre portál aktuality.sk bývalý šéf tlačového odboru úradu vlády a mediálny poradca premiéra Erik Tomáš v sms správe.

    Martvoňove slová potvrdzujú správy z roku 2013, podľa ktorých ľudia z MSD ešte pred voľbami v roku 2010 dostávali inštruktážne e-maily určujúce, kde majú aktivisti diskutovať, aké správy majú rozširovať a aké blogy by mohli vzniknúť. Diskutéri si mali zakladať falošné účty na sociálnej sieti či na blogu sme.sk, pričom zneužili fotografie futbalistov a známych osobností.  

    - Reklama -