Fico je viac sexi ako Trump. Tých tisíc kľukov denne asi robí svoje

    0
    Robert Fico so psom Larrym (Autor: ReproFoto: facebook)

    Portál Hottest Heads of State zostavil pred dvoma rokmi rebríček najpríťažlivejších štátnikov sveta, v ktorom sa predseda vlády Robert Fico umiestnil na 145. mieste. Len o dva roky neskôr poskočil v 199-mennom zozname štátnikov premiér o 75 priečok a aktuálne figuruje na 66. mieste.

    Odborník na komunikáciu Róbert Slovák pre denník Nový Čas povedal, že aktivity popularizujúce Ficov zdravý životný štýl mu pomohli, aby pôsobil ako sexi muž. „Asi nie každý politický líder dokáže dať toľko kľukov len tak na počkanie a nie každý sa okrem Putina fotí hore bez,“ povedal Slovák.

    Premiér sa zo svojho umiestnenia teší. „Vidíte, asi tých tisíc kľukov denne robí svoje,“ povedal Fico. Podľa sexuologičky Danice Caisovej môže zavážiť aj rozhodnosť. „Môže to byť však aj mužné vystupovanie a jednoznačné postoje,“ vysvetľuje.

    Fico v rebríčku predbehol aj českého či maďarského premiéra. Miloš Zeman sa umiestnil na 178. mieste, Viktor Orbán na 78. priečke. Za premiérom ostala nemecká kancelárka Angela Merkelová, ktorej sa ušla 69. priečka v rebríčku, a americký prezident Donald Trump skončil na 137. mieste.

    - Reklama -