Čaute, debili v zelených tričkách. Ste len banda kreténov, odkázal extrémista Magát svojim exspojencom z ĽSNS

    0
    Marián Magát (Autor: Reprofoto: Youtube)

    Zakladateľ Akčnej skupiny Vzdor Kysuce, ktorý obdivuje Hitlera, Marián Magát vyslovil vo svojom videu tvrdé slová na parlamentnú stranu ĽSNS, na ktorej kandidátke figuroval v minuloročných marcových voľbách s číslom osemdesiatosem. „Tak čaute, debili v zelených tričkách. Dnes mi písalo pár ľudí z ĽSNS a kritizovali môj blog a prečo sa stále obúvam do ĽSNS a tak ďalej,“ začína zostra Magát.

    Kreténi v zelených tričkách… pred voľbami vám bol každý dobrý

    „Počúvajte ma. Pred voľbami vám bol každý dobrý. Bol vám dobrý neveriaci, bol vám dobrý škaredý, neinteligentný. Každý idiot, ktorý dokázal rozniesť letáky, presvedčiť ľudí o tom, aby volili ĽSNS, ale po voľbách, keď ste sa vy kreténi dostali do parlamentu… nehovorím, že všetci, ale polovica ľudí tam nemá čo hľadať,“ tvrdí Magát.

    Podľa jeho slov kotlebovci pred voľbami sľubovali jednotu, ale teraz nič z toho nerobia a vyhadzujú ľudí zo strany za to, že neveria v Boha, alebo za to, že sa opýtajú predsedu strany Mariana Kotlebu na jeho názor na odluku cirkvi od štátu.

    „Vyhadzujete ľudí, a to poviem otvorene a budem to stále hovoriť, len na základe toho, že neveria v Boha,“ zaznie vo videu od Magáta, ktorý pokračuje, „za posledný mesiac mi písalo asi dvadsať ľudí, ktorých ste vyhodili alebo radšej odišli, lebo to tam nemohli trpieť.“

    Ako ďalej Magát uvádza, pred voľbami si myslel, že strana bude spájať ľudí proti korupcii, nič z toho však nerobí, a navyše vyhadzuje ľudí, ktorí prehovárali svojich blízkych, aby ich volili. „Kto ste vy kreténi v zelených tričkách, krajskí a okresní? Čo ste vy urobili?… Váš jediný priestupok je obliecť si to vaše sk*rvené zelené tričko,“ hovorí neúspešný kandidát ĽSNS a na záver dodáva, že čo sa v strane deje, neostane iba v kuloároch, a bude to šíriť. „Nech každý vidí, čo sú tam za kreténi. Pretože všetci schopní ľudia odtiaľ odišli a budú odchádzať. A toto ma serie najviac. Ja som ĽSNS veril. Ste len banda kreténov.“

    Celé Magátove video si môžete pozrieť TU.

    Hovorca ĽSNS Milan Uhrík sa pre Parlamentné listy vyjadril, že výroky Mariána Magáta nebudú komentovať.

    - Reklama -