Náhoda? Jej manžel je vysokopostavený policajt, ona však spolupracuje s mužom na mafiánskych zoznamoch

    0
    Róbert Krajmer a jeho manželka Mária Krajmerová (Autor: Facebook, Maria Krajmerová)

    Tvrdí, že ide len o vykonštruované obvinenie s cieľom pošpiniť jej meno, respektíve aj meno jej manžela. Manželka riaditeľa protikorupčnej jednotky Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) Róberta Krajmera Mária je totiž podľa zistení portálu Aktuality.sk už takmer dva roky členkou predstavenstva spoločnosti Kúpele Trenčianske Teplice.

    Na tom by, samozrejme, nebolo nič zvláštne, nebyť „drobnosti“, ktorou je osoba veľkopodnikateľa a milionára Zoroslava Kollára.

    Práve Kollárova firma Begram je totiž majoritným akcionárom známych kúpeľov, pričom na celom spojení Krajmerová a Kollár je paradoxné, že spomínaný boháč Kollár sa v minulosti ocitol na známych mafiánskych zoznamoch, ktoré v roku 2005 unikli z prostredia polície.  

    V praxi tak manželka vysokopostaveného policajta spolupracuje a podniká s človekom, ktorý je podozrivý z vážnej trestnej činnosti.

    „Nie som povinná odpovedať na otázky tendenčného charakteru, plné domnienok a vašich úvah, najmä v prípade, že majú osobný charakter,“ ohradila sa Krajmerová, keď bola kontaktovaná novinármi Aktualít so žiadosťou o vysvetlenie.

    K celej veci Krajmerová povedala len toľko, že v Trenčianskych Tepliciach, respektíve blízkom okolí, pôsobí už 10 rokov na rôznych pozíciách. 

    Minimálne za povšimnutie stojí ale aj fakt, že 20 % balík akcií drží v trenčianskych kúpeľoch Norbert Bödör, ktorého otec Miroslav je vplyvným oligarchom s úzkymi väzbami na Smer, ako aj šéfa polície Tibora Gašpara, teda priameho Krajmerovho nadriadeného.

    Začiatkom februára 2014 pritom tunajšie médiá informovali o nadštandardnom vzťahu Miroslava Bödöra s vtedajším ministrom pôdohospodárstva a nominantom Smeru Ľubomírom Jahnátkom. 

    Bödör ako majiteľ strážnej firmy Bonul chodil s Jahnátkom na poľovačky, pričom, ako vtedy spomenul portál Pluska: „Bonul má na webstránke eZmluvy.sk zverejnených päťdesiat zmlúv za viac ako štyridsať miliónov eur. Väčšina z nich sú strážne a bezpečnostné služby pre rôzne štátne firmy a inštitúcie.

    - Reklama -