Homosexuálov sa nebojím, ale v súlade s božím plánom to nie je. Europoslanec Škripek nekorektne spustil

    0
    Branislav Škripek (Autor: branislavskripek.sk)

    Europoslanec z hnutia OĽaNO-NOVA Branislav Škripek sa na sociálnej sieti pýta, či majú ľudia strach z homosexuálov. Jedným dychom odpovedá, že on nie, „len s nimi nesúhlasím a z pohľadu božieho plánu pokladám ich praktizujúci pohlavný život za hriech“. Podľa jeho slov si niektorí v demokracii môžu nárokovať, že tak chcú žiť, lenže to podľa neho ešte neznamená, že to ďalší majú prijať ako správne, ba ani to, že to budeme právne vnucovať štátom, ktoré to do legislatívy nechcú.

    „Takých ako ja radi označujú za homofóba,“ tvrdí s tým, že fóbia je podľa slovíka extrémny strach alebo averzia z niečoho, pričom on nič také nemá. Europoslanec náznaky fóbie skôr vidí v očiach tých, ktorí organizujú podobné “medzinárodné dni”.

    „Fóbiu z iných názorov, fóbiu zo zdravého dialógu založeného na faktoch a fóbiu z normálnosti. V európskej politike vidím, že tu chcú trestať už len vyslovenie nesúhlasného názoru s homosexualitou. To je poriadna fóbia! Tak koho deň si to tu vlastne pripomíname…?“ kladie ďalšiu otázku.

    V závere uvádza, že v pondelok sme si pripomínali Medzinárodný deň rodiny. „Myslíte, že zamestnnci EP tu kvôli tomu mali propagačné stánky a mesto bolo oblepené vlajkami, ako kvôli dňu boja s homofóbiou? Toto sa tu pripomenulo iba vďaka výzve kolegyne Anky Záborskej,“ uzavrel.

    Zdroj: Facebook / Branislav Škripek

    - Reklama -