Liečba islamom. Spisovateľ Kuras spísal varovanie všetkým nemužským pohlaviam a sexuálnym menšinám, ako dopadnú

    0
    Spisovateľ Benjamin Kuras (Autor: Jan Rychetský)

    „Feminizmus býval kedysi veľká sranda, keď sa ešte feministky samy dokázali brať s humorom a bavili nás dodnes slávnymi citátmi,“ spomenul úvodom Kuras. Podľa jeho slov sa vďaka feministickému humoru i niektorí z bielych heterosexuálov stávali feministami a pestovali k sestrám feministkám porozumenie, láskavosť a zhovievavosť. „Tak sme tiež vytvorili pre ženy tú najspravodlivejšiu civilizáciu, akú kedy svet poznal,“ dodal s tým, že znevýhodnení sú predsa muži. „Nemôžu rodiť deti a nikto s tým nič nerobí,“ povedala podľa Kurasa Golda Meirová.

    „Pred pár rokmi sa aj toto znevýhodnenie prekonalo pôrodom dieťaťa z útrob muža, ktorý otehotnel ešte ako žena, ktorá sa nechala na muža transsexualizovať. Dlhšiu dobu už tiež vieme, že pohlavie nie je vec biologická, ale spoločensko-psychologicko-filozoficko-politická, a každý máme právo sa pokladať za akékoľvek pohlavie, ktoré nám napadne – a rad ďalších, ktoré by nám nikdy nenapadli. Postmoderné sexuálne príručky uvádzajú okrem obvyklých mužov, žien, homosexuálov, lesbičiek, bisexuálov, hermafroditov, transsexuálov a asexuálov ešte ďalšie voľby,“ spomína potom Kuras.

    „Tí, ktorí sa pokladáme za normálnych heterosexuálov, či už muža, či ženu, už teda dávno nie sme normálni, každopádne už nie normatívna, ale extrémistická menšina postihnutá chorobou sexuálneho šovinizmu strihaného rasizmom, xenofóbiou a islamofóbiou,“ povedal. Heterosexuálna mužská menšina sa podľa neho stala terčom útokov práve od feministiek. „A to tých stále sa ešte za ženy považovaných, akurát ženy tou mužskou heterosexuálnou menšinou perzekvované. Podstatou tej perzekúcie je to, že im všetko dovoľujeme. A komu je všetko dovolené, začne sa nudiť z nedostatku vonkajšej inšpirácie a podliehať depresii z tyranie slobodnej voľby, ktorá ho núti neustále a únavne o niečom rozhodovať,“ dodal.

    V tej súvislosti spomenul prezidenta USA Donalda Trumpa, ktorý bol v minulosti pre svoje výroky kvalifikovaný do úlohy mužského šovinistu. Potom pripomína i pochod žien s heslami, ktorých vulgárnosť vraj musela nahnať husiu kožu aj samotnému Trumpovi.

    „Hoci by sa zdalo, že demonštrácie potešili všetkých pokrokových ľudí, komunita transsexuálov vníma okázalú prítomnosť kunda čiapok a zobrazovanie ženských genitálií a kunda hesiel ako opresívne. Vyslali totiž jasný a opresívny cisgendrový odkaz transženám, že mať kundu je zásadná podmienka ženstva a žena s penisom nie je žena. Dôrazom na genitálie protest podľahol rigidnému západnému poňatiu pohlavia, čím sa demonštrácie ukázali byť cissexistické a transmizogýnistické a zvrhli sa v pochod bielych cisženských, nehostinný k nonbinárnym jednotlivcom,“ pripomína potom Kuras slová transgender komunity.

    Zároveň potom poskytol radu, ako by sa bieli muži dali ešte zachrániť pred vyhynutím. „Prestúpiť všetci na islam, ozbrojiť sa zákonom šaría a darovať tým naštvaným feministkám tú pravú slobodu, po ktorej tak túžia a akú si užívajú v Saudskej Arábii, Iráne, Sudáne, Somálsku a Afganistane. Uisťujem vás, že výmenou za mier, ktorý tým získame, je obriezka zanedbateľnou daňou,“ uzavrel.

    Pôvodný text TU.

    - Reklama -