Päť Sudáncov napadlo v Austrálii bezbranného chorého chlapca. Všetko je natočené a vy to uvidíte. Aj reakciu tých, ktorí sedeli a pozerali sa, ako ho kopú do hlavy

    0
    Austrálsky utečenecký tábor na ostrove Nauru (Autor: TASR)
    „Bezbranný autistický tínedžer bol zbitý sudánskym gangom počas jazdy autobusom v západnom Melbourne. Chceli mu ukradnúť mobil a topánky. Potom naháňali jeho matku, ktorá sa mu snažila pribehnúť na pomoc.“ Týmito slovami moderátor dlhoročnej austrálskej televízie uviedol reportáž, ktorá medzi miestnymi zjavne vzbudila ďalšiu vlnu emócií proti prisťahovalcom.
     
    Na zázname bezpečnostnej kamery, ktorá bola umiestnená v autobuse, je vidieť, ako mladíci pristupujú k chlapcovi, kopú ho a bijú, aby vzali, čo sa im zapáči. Mobilný telefón alebo topánky. Na záberoch je taktiež jasné, že okrem vodiča boli v autobuse ešte ďalší dvaja ľudia. Ich tváre sú na účely vyšetrovania rozmazané. Jeden spolucestujúci sa pozerá do mobilného telefónu, hoci za ním sediaci mladík potreboval okamžitú pomoc alebo aspoň slovnú podporu. „Som jeden z tých, ktorí sú vždy šikanovaní,“ hovorí neskôr napadnutý chlapec. Televízia ho spolu s matkou navštívila. Rovnako pre ich bezpečnosť neboli zverejnené tváre.
     
    Podľa reportéra stanice 7 News, ktorá správu taktiež priniesla a vy ich obe môžete vidieť, sa organizovaný gang začal vyhrážať krátko potom, keď nastúpil do autobusu.
     
    Už na konci minulého roka navyše ParlamentníListy.cz zjavne ako jediné médium v Česku priniesli informáciu, že dvaja austrálski robotníci nečakali, čo bude nasledovať potom, keď okríkli skupinu niekoľkých desiatok migrantov, ktorí ničili oplotenie neďaleko záchranárskeho klubu. S jedným z nich mali po útoku možnosť hovoriť aj novinári Express.co.uk. Dobitého ho natočili na nemocničnom lôžku.
     
    Robotník Andrew hovoril o tridsiatich mladých migrantoch ako o stáde zvierat. „Boli ako divá zver,“ uviedol doslova. Situácii podľa všetkého predchádzalo obyčajné napomenutie, aby na známej austrálskej pláži neničili vybavenie zmieneného klubu. Potom, čo ich robotníci okríkli, sa vraj rozpútal brutálny útok. Ako Andrew dopadol, je zrejmé z obrázka. Podliatiny na očiach, opuchnuté líca a dlhodobo vynútený pobyt na nemocničnom lôžku. „Bolo ich asi tridsať a zaútočili na mňa všetci súčasne,“ opísal v zbedačenom stave mladý muž svoj desivý zážitok. „Len som im povedal, nech opustia to miesto, bolo to ako v divokej prírode. Zaútočili na mňa úplne súčasne,“ možno parafrázovať jeho škaredý zážitok.
     
    „Aj ten najmierumilovnejší človek sa musel rozzúriť, keď tú hrôzu videl, a tí marxistickí vodcovia v Bruseli prídu s niečím takým, ako je ďalšie obmedzenie práv občanov. Kto tu rozdúchava rasovú a etnickú nenávisť? Tí, ktorí volajú po obmedzení a zastavení prílevu migrantov, alebo tí, ktorí neustále obmedzujú práva nás Európanov v prospech iných? My pôvodní obyvatelia musíme tolerovať, že frustrovaní privandrovalci znásilňujú a vraždia ženy, že presadzujú zákaz bravčového, že my musíme neustále ustupovať ich požiadavkám, a navyše sa nechať vraždiť ako ovce. V rámci politickej korektnosti sa buď o týchto ich činoch musí mlčať, alebo hovoriť, že to bol čin pomätencov nijako nesúvisiaci s migráciou,“ povedal v súvislosti s útokmi zo strany migrantov generálmajor v zálohe Hynek Blaško.
     
     
    - Reklama -