Rovno sme k nej vtrhli… Takto šibali politici

    0
    Ilustračná fotografia (Autor: TASR)

    Veľkonočné pondelkové ráno sa v rodine prezidenta Andreja Kisku začalo rovnako ako v drvivej väčšine Slovenska. Prezident sa na šibačku pripravil a na sociálnej sieti sa pochválil svojím „arzenálom“.

    „Pamätám sa, keď som ako malý chlapec s otcom chodil na šibačku. Neskôr sme už boli partia študentov. Vždy som sa tešil. Tradície sú krásna vec a mali by sme ich udržiavať. A tak teraz chodievam šibať so svojimi synmi,“ zaspomínal si Kiska.

    Zdroj: Facebook / Andrej Kiska

    Skoro ráno bol na nohách aj poslanec z hnutia OĽaNO-NOVA Jozef Viskupič. Ráno opísal slovami: „Chystačky, šibačky, strielačky, bozkávačky.“

    Zdroj: Facebook / Jozef Jofo Viskupič

    Akčne veľkonočný pondelok poňali aj v rodine Poliačikovcov. Synovia opozičného poslanca zo SaS Martina Poliačika podľa jeho slov vyobšívali aj susedky. „A rovno vtrhli k pani Rothovej u nás vo vchode, ktorá robí veľkonočné vajíčka pre polovicu Slovenska,“ priblížil liberál.

    Zdroj: Facebook / Martin Poliačik

    Jeho stranícka poslanecká kolegyňa Jana Cigániková potenciálnym kúpačom prešla cez rozum a sviatočný deň netrávi doma. Saskárka lyžuje so svojou mamou v Tatrách. „Pozdravujem, želám veľa vody a chlapom veľa odmien,“ odkázala v závere svojho videa Cigániková.

    Zdroj: Facebook / Jana Cigániková

    Zdravé a pekné dievčatá budú podľa exministra práce Ľudovíta Kaníka aj u nich. „Kúpačka a šibačka u nás tak, ako má byť,“ napísal na Facebook.

    Zdroj: Facebook / Ľudovít Kaník

    - Reklama -