Zazneli poriadne ostré slová: Zahraničný kapitál si na Slovensku vybudoval trh na otrokov, hlásajú komunisti v spojení s ľavicovou mládežou a stranou práce

    0
    Členovia strany Vzdor na výlete. (Autor: Vzdor - strana práce)
    Akékoľvek osobné či politické nezhody z minulosti išli vraj pri spájaní sa do Socialistického frontu (SF) bokom. Podľa vyjadrenia na webe strany Vzdor je cieľ Frontu „mier, socializmus a priateľstvo medzi národmi“. Členské strany chcú spolupracovať aj z finančných dôvodov, aby ušetrili prostriedky nielen na propagácii. 
     
    Vo vyhlásení SF sa okrem iného píše, že Front je „otvorený antikapitalistickým, antiimperialistickým a antifašistickým organizáciám“, ale iba tým, ktoré súhlasia s „Dohodou o akčnej jednote“ a budú ochotné rokovať. 
     
    Zástupcovia Socialistického frontu (SF) tvrdia, že „Slovenská republika sa 28 rokov po novembrovom prevrate nachádza v ekonomickom, morálnom a spoločenskom úpadku“. Vinu za to nesú podľa SF doterajšie vlády a poslanci národnej rady, ktorí v nej za ten čas sedeli. 
     
    Doterajší politici, o ktorých SF píše ako o „predstaviteľoch protiľudových síl“, sa podľa Socialistického frontu (SF) správali „k majetku občanov ako dravá zver ku koristi“. To však nie je ani zďaleka všetko, čo prekáža socialistom na doterajších vládnych garnitúrach. „Zahraničný kapitál si vybudoval na Slovensku trh na otrokov, kde cena práce je päťkrát lacnejšia ako v krajinách, kde kapitál sídli,“ píše sa vo vyjadrení Frontu. 
     
    SF navyše tvrdí, že politici na Slovensku „zlikvidovali národnú a ľudovú kultúru“, a pripisuje im zodpovednosť aj za zastavenie rastu populácie. „Zastavenie rastu populácie spôsobilo to, že v priebehu posledných 28 rokov sa strata v tejto oblasti odhaduje na 1 200 000 NENARODENÝCH OBČANOV!!! To je legalizovaná genocída na území maličkého štátu!“ tvrdí Socialistický front. 
     
    Celý text nájdete TU.
     
    - Reklama -