Moravská svokra Donalda Trumpa: Takto to bolo s ponukou, aby sa Ivana stala veľvyslankyňou v Prahe

    0
    Donald J. Trump, 45. prezident USA (Autor: TASR)

    Zelníčková v rozhovore naráža aj na to, ako jej dcéra Ivana dostala ponuku stať sa veľvyslankyňou v Prahe. „Tá ponuka ju potešila. Don hovoril: Ja ti to dám, ale je to ťažká práca. Už niečo sondovala u kamarátky na veľvyslanectve. Myslím si, že ju trošku odradila, keď jej opísala, čo všetko je súčasťou tej pozície,“ uviedla.

    Marie Zelníčková podľa servera priznáva, že sa s Donom, ako Donalda Trumpa oslovuje, rozprávala o jeho prezidentskej kandidatúre už dávno. „Premýšľal o tom už v čase, keď druhýkrát kandidoval Obama. Ja som sa ho vtedy od toho snažila odhovoriť. Povedala som: Don, máš azda málo práce? Toto ti treba, starať sa o celý svet?“ Napriek tomu mu neskôr držala palce. „Strašne ma rozčuľuje, keď o ňom niekto hovorí nepekne. Ale zažil si peklo, to mi verte, Hillary bola strašne zlá,“ cituje server Zelníčkovú, ktorá vlani v septembri oslávila deväťdesiate narodeniny.

    Svojho bývalého zaťa vraj pozná ako málokto. „S Donom som trávila veľa času. Vždy sme sa kamarátili. Keď boli deti menšie, mala ich jeden týždeň Ivana a druhý on. Leteli sme napríklad na desať dní do Aspenu lyžovať a ako mal sedemročný chlapec vedieť, čo si má na lyžovanie obliecť? To bolo na starej mame,“ zverila sa Marie Zelníčková s tým, že s výchovou troch detí, Ivanky, Donalda mladšieho a Erica, sa im snažila pomáhať.

    Ako server pripomenul, dcéra Zelníčkovej Ivana sa za minulého režimu dostala do zahraničia vďaka pretekárskemu lyžovaniu. V roku 1977 sa vydala za Donalda Trumpa a manželia spolu vydržali 15 rokov. Majú tri deti a na rozvode sa dohodli v roku 1992.

    Celý text si môžete prečítať TU.

    - Reklama -