Kto veľa húli, veľa vyplakáva, reaguje Fico na Sulíka

    0
    Richard Sulík a Robert Fico (Autor: SITA)

    Fico tvrdí, že keď šéf liberálov zistil, že nebude vo vláde po vlaňajších parlamentných voľbách, tak si radšej vybral cestu niekoľkotisícového platu a pohodlného života v bruselských reštauráciách. “A odtiaľ vykrikuje a šteká, preto, ak dovolíte, ja by som nevyplakával. Ja by som odporúčal pánovi Sulíkovi, nech sa vráti na Slovensko ako skutočný opozičný líder, ak chce byť opozičný líder a nech robí poriadne svoju opozičnú politiku,” skonštatoval.

    Podľa Fica majú médiá na tému drog v SaS dvojaký meter. “Hovoríme o verejnom tajomstve, všetci o tom viete, keby sa toto týkalo Smeru, tak nepotrebujete žiadne vyjadrenia, a to dáte na titulné strany. Všetci o tom viete, len ho, samozrejme, kryjete,” odkázal novinárom. Radí im, spýtať sa Sulíka, aké bolo “menu” na večierku 27. júla 2016. Viac sa k téme vyjadrovať nebude.

    Predstavitelia SaS v pondelok odmietli Ficove obvinenia, že v strane majú problémy s drogami. Predseda vlády by ich mal vziať späť. Ak to neurobí, Sulík podá na neho trestné oznámenie a žalobu. “Robert Fico zašiel priďaleko. Nečakám, že sa ospravedlní, stačí mi, keď toto svoje tvrdenie zoberie späť. Ak nie, podám civilnoprávnu žalobu na Roberta Fica a tiež trestné oznámenie,” oznámil Sulík. Ficovo obvinenie označil za podlé, krivé a ničím nepodložené.

    - Reklama -