Veselo obchádza kultúrne domy a rozpráva vtipy. Kaliňáka už kauza Bašternák zjavne netrápi

    0
    Minister vnútra SR Robert Kaliňák (Smer- SD) (Autor: TASR)

    Novým moderátorom zábavných podujatí najpopulárnejšej strany pod Tatrami sa stal Peter Kočiš, ktorý uvádzal aj poslednú akciu, ktorá sa  konala v posledný februárový večer v Senici.

    Návštevníci, lepšie povedané návštevníčky, zábavného programu sa mohli tešiť na najvyššie špičky strany vrátane predsedu vlády Roberta Fica, ako aj ministra vnútra Roberta Kaliňáka, podpredsedu vlády Petra Pellegriniho či ministra financií Petra Kažimíra.

    Všetci štyria vysokí politickí činitelia bavia zaplnenú sálu svojimi vtipnými príhodami a anekdotami na tradičné témy ako milenky, prípadne svokry, ako si všimol Denník N.

    Publikum baví aj Robert Kaliňák. Predovšetkým svojím vtipom, keď bol u kamaráta, ktorého dcéra otcovi „nabonzovala“, s kým spáva jeho manželka, keď otec rodiny nie je doma.

    No zahanbiť sa nedajú ani ďalší Kaliňákovi kolegovia a spolustraníci.

    „Ja som absolútne spokojný, vidím moju svokru raz – dvakrát do roka, myslím to v dobrom, viete, že mám veľmi veľa povinností, je to dobrá žena,“ citoval vo svojom článku premiérove slová z javiska spomenutý Denník N.

    Ako sa zdá, nielen Kaliňák, ale ani ostatné elity Smeru sa nateraz z politiky stiahnuť rozhodne nemienia, práve naopak. Od prepuknutia  kauzy Bašternák pritom o dva týždne uplynie už rok. 

    - Reklama -