Matovičovej výzvy za milión sa chytili smeráci. Toto ho usvedčuje z klamstva, tvrdia. Drsná reakcia z OĽaNO

    0
    Igor Matovič (Autor: TASR)

    V stanovisku s názvom Nahrávka usvedčuje Matoviča z klamstva sa konštatuje, že „Igor Matovič, ktorý sa neštíti nazývať svojich kolegov termínmi ako špina a pod., je podvodník a klamár. Líder Obyčajných ľudí v uplynulých dňoch vyhlásil, že nikdy nepoužil vulgárne slovo a vyzval verejnosť k predloženiu dôkazu. Vyzývame verejnosť, aby si vypočula 32. minútu a 30. sekundu známeho rozhovoru, ktorý nelegálne nahral práve Matovič s Radoslavom Procházkom, a urobila si názor, kto je skutočne klamár.“

    Matovič sa na brífingu dňa 14. februára tohto roka ohradil voči tvrdeniam, že by sa mal vulgárne vyjadrovať v parlamente. „Tak ako tu stojím, na zdravie svojich detí prisahám, že v živote som nepoužil najvulgárnejšie slová, ktoré sa na Slovensku používajú ako označenie pohlavných orgánov ženy, muža, sexuálneho styku alebo označenie pobehlíc na ulici. V živote som takéto slová nepoužil a dávam verejnú ponuku komukoľvek, kto príde zo zvukovou nahrávkou Matoviča, kde použil jedno takéto slovo, dostane milión eur,“ uviedol okrem iného Matovič.

    Stanovisko OĽANO-NOVA k obvineniam zo strany SMER-SD

    Úryvok, ktorý zverejnila strana SMER-SD pochádza z nahrávky rozhovoru Radoslava Procházku s Igorom Matovičom, ktorú Igor Matovič dobrovoľne poskytol polícii v decembri roku 2014.

    Keď v lete 2015 unikla nahrávka z polície do médií, už vtedy sa objavili obvinenia, že Igor Matovič na tomto mieste nahrávky použil vulgárne slovo. Po zvukovej analýze sa preukázalo, že ide o slovné spojenie „do prčíc“.

    Preto aktuálnu aktivitu strany SMER-SD považujeme len za ďalšiu úbohú snahu o diskreditáciu Igora Matoviča a chabý pokus prekryť obrovské zlyhanie strany SMER-SD v kauze Energií.

    Verejná ponuka Igora Matoviča vznikla v reakcii na obvinenia štandardne vulgárnych politikov (B. Bugár, A. Danko), že práve on takéto slová používa. Tiež s vedomím, že nahrávka existuje a nejaký zúfalec sa bude snažiť vysvetliť „do prčíc“ po svojom. Igor Matovič si za svojou ponukou stojí.

    Nahrávka rozhovru Igora Matoviča s Radoslavom Procházkom

     
    Zdroj: YouTube/ Kozervatívny výber
     
    Autor: TASR, Red
    - Reklama -