VIDEO Kotlebovi pretiekol pohár trpezlivosti. Fica verejne vyzval na súboj

    0
    Marian Kotleba (Autor: TASR)

    Premiér Robert Fico bol počas uplynulého víkendu hosťom vo viacerých diskusných reláciách. V Sobotných dialógoch sa premiér vyjadroval aj na adresu banskobystrického župana Mariana Kotlebu. Jeho zvolenie do tejto funkcie označil za experiment, ktorému treba spraviť koniec. Na tieto vyjadrenia teraz prišla Kotlebova odpoveď.

    Banskobystrický župan Marian Kotleba hovorí, že premiér tieto vyjadrenia spravil zbabelo v relácii, kde nebol a nemohol teda obhajovať výsledky svojej práce. „Preto si vás z tohto miesta dovolím ako predseda opozičnej strany vyzvať na živú diskusiu pred očami obyvateľov Slovenskej republiky o tom, čo sa v Banskobystrickom samosprávnom kraji spravilo za môjho vedenia,“ vyjadril sa Kotleba a pokračoval, „a čo sa spravilo za vedenia vašich predošlých troch smeráckych županov.“

    Zdroj: Facebook/Marian Kotleba

    „Verím, že ako chlap, ktorý zvládne spraviť tisíc kľukov, nebudete mať problém prijať túto výzvu a vybaviť priestor na živé televízne vysielanie vo verejnoprávnej televízii,“ pokračuje župan a dodáva, že ak sa mu to nepodarí, vie mu sľúbiť, že priestor vybaví on v nejakom alternatívnom médiu.

    - Reklama -