VIDEO z USA: Statný černoch, priaznivec Trumpa sa postavil protestujúcim a totálne ich rozsekal. Aktivistka na neho kričala a on…

    0
    Donald Trump (Autor: TASR)

    „Včera bola inaugurácia a dnes sa tu hneď konajú protesty. Keď pritom Obama presadzoval svoju agendu politickej korektnosti, videli ste v uliciach nejaké protesty? Nie! My sme sa zjednotili po boku nášho prezidenta,“ hovoril presvedčivo obrovitý černoch, ktorý sám seba pomenoval ako Big Joe. Potom sa k mikrofónu dostala černošská aktivistka s dredmi, ktorá začala pokrikovať, že by mal poznať históriu svojho národa.

    „Vieš, prečo prišlo na inauguráciu Trumpa menej ľudí? Pretože Hollywood stigmatizoval všetkých jeho podporovateľov. Tu sme v Spojených štátoch, a preto môžeš podporiť Donalda Trumpa. Za väčšinou problémov stoja ľudia, ako si ty, ktorí šíria agendu politickej korektnosti,“ povedal charizmatický mohutný muž a kritizoval ďalej plánované rodičovstvo, ktoré je podľa jeho názoru „jeden veľký vtip“. „Tieto veci by sme vôbec nemali financovať,“ odmietol rezolútne.

    Na projekty v oblasti plánovaného rodičovstva pritom Obamova administratíva posielala každoročne milióny dolárov. Donald Trump tento týždeň svojím nariadením zastavil financovanie nevládnych neziskových organizácií, ktoré podporujú potraty. Známu neziskovú organizáciu Planned Parenthood potom výrečný Big Joe označil za najrasistickejšiu organizáciu v histórii. Práve nesúhlas Trumpa s liberálne potratovou politikou bol jedným z hlavných dôvodov k organizácii ženských pochodov.

    Proti hlavnému hrdinovi asi sedemminútového videa sa postavilo hneď niekoľko aktivistov a aktivistiek, ale napriek svojej početnej prevahe na neho argumentačne nestačili. Ľahko si poradil s námietkou, že Donald Trump chce zaviesť zmeny vo vzdelávacom systéme, ktoré podľa autora otázky prinesú len samé negatíva. „Vy všetci tu nerozmýšľate vlastnou hlavou. Médiá niekoho začnú démonizovať a vy ich slepo nasledujete. To je dôkaz neutešenej situácie súčasného vzdelávacieho systému. A práve preto je nutná zmena.“

    „Ľudia, premýšľajte vlastnou hlavou a používajte pri tom logiku. Je vás teraz tu v uliciach veľa, ktorí protestujú proti Trumpovi, ale aj on má predsa svojich priaznivcov. Lenže oni sa to boja povedať nahlas. Ale viete čo? Oni svoj názor vyjadrili počas volieb. A vy všetci, ktorí tu stojíte, ste boli šokovaní tým, že zvíťazil. Ale ono sa to stalo. Aby ste vedeli, tak Donald Trump je prezidentom nás všetkých,“ odkázal do davu svojich ideových odporcov Big Joe, ktorý za svoje vystúpenie zožal na YouTube stovky obdivných komentárov.

    - Reklama -