VIDEO Veľmi drsný ruský pohľad na Ukrajinu: Je tam niekoľko miliónov ľudí, ktorých nejde napraviť. Je potrebné ich sčasti zlikvidovať, sčasti vyhnať

    0
    Ruská vlajka (Autor: Facebook, Russian Flag)
    Chazin, ktorý v minulosti pôsobil aj ako úradník v administratíve prezidenta Ruskej federácie, okrem iného uviedol, že príchod Donalda Trumpa do prezidentského úradu USA mení situáciu.
     
    Trump podporuje regionalizáciu sveta a v rámci regionalizácie je Ukrajina súčasťou našej sféry vplyvu,” podotkol Chazin.
     
    Ďalej všetko závisí od toho, čo budeme chcieť. Chceme zachovať Ukrajinu jednotnú, ale lojálnu k Rusku? Potom musíme vrátiť Donbas a zároveň zmeniť vedenie v Kyjeve. Ďalej je to všetko banalita, začína kontrapropaganda,” dodal s tým, že obyvateľstvo nebude nijako jasať.
     
    Áno, je tam niekoľko miliónov ľudí, ktorých nejde napraviť, a tých treba sčasti zlikvidovať, sčasti vyhnať,” dodal.
     
    Iným variantom je podľa neho rozdelenie tohto územia.
     
    Novorusko, teda všetky územia od Charkova k Odeskej oblasti. Môže tam byť Záporožská, Dnepropetrovská. Novorusko musí byť pripojené k Rusku jednotlivými oblasťami. S úplnou denacifikáciou a deukrajinizáciou. S úplným zákazom používania ukrajinského písma, ukrajinských textov, televíznych relácií v ukrajinčine, výučby ukrajinského jazyka… Skrátka úplný zákaz,” nechal sa počuť.
     
    A celý ten sever Ukrajiny od Sum do Kyjeva. Černigov a ďalšie sa musia stať poľnohospodárskym štátom podobným ako Maďarsko zo 70. rokov. Bez armády, bez priemyslu, rýdzo poľnohospodárskym…,” dodal.
     
    Áno, bude tam prebytočné obyvateľstvo. To nech ide na Ďaleký východ. Potrebujeme pozdvihnúť našu krajinu,” uviedol.
     
    A čo sa týka západných štyroch alebo piatich oblastí. Musíme ich jednoducho odovzdať Poľsku. Vziať celú banderovčinu a odovzdať ju Poliakom s tým, že v rámci sfér vplyvu bude Poľsko tiež naše. Musíme si niečím zabezpečiť poľskú lojalitu a niečím ich zamestnať. Budú mať prácu na nejakých 200 rokov. A budú lojálni, veselí a tak ďalej,” dodal.
     
    Na záver potom podotkol, že jediný problém je, že čokoľvek možno urobiť iba pri zmene politickej situácie.
     
    “Akonáhle sa zmení, niečo urobíme. Vynasnažím sa,” uzavrel.
     

     

     

    - Reklama -