Kiskova dcéra pracuje u druhého najbohatšieho Slováka. Prezident ju upozorňoval

    0
    Natália Kisková (Autor: TASR)

    Natália Kisková bude pôsobiť pri slovenskom miliardárovi Ivanovi Chrenkovi v spoločnosti HB Reavis. Ako informuje portál cas.sk, Kisková má nový flek len od novembra, keď pôsobí na pozícii manažérky medzinárodnej siete coworkingových priestorov. Realitná spoločnosť HB Realis pôsobí na viacerých trhoch v rámci Európy. Kisková absolvovala štandardné medzinárodné výberové konanie, pozostávajúce z niekoľkých kôl.

    Úlohou Natálie Kiskovej je oslovovať a spájať startupy s rýchlo rastúcimi firmami. Jej otec ju pred návratom do Bratislavy varoval: „Mala som trošku pocit, že by bol radšej, keby som sa venovala startupom mimo Slovenska,“ poznamenala prezidentova dcéra.

    Hlava štátu sa podľa spomenutého webu pozná s druhým najbohatším človekom už vyše desaťročie. Hovorca Andreja Kisku Roman Krpelan aj preto vysvetlil: „Prezident upozorňoval svoju dcéru Natáliu, ktorá sa pohybuje v medzinárodnej startupovej komunite už niekoľko rokov, na zvýšený záujem médií o jej súkromie v prípade, ak bude reagovať na ponuku od HB Reavis, zmení pracovnú pozíciu a presťahuje sa z Londýna a Prahy do Bratislavy. Finálne rozhodnutie záležalo samozrejme na nej.“

    Natália Kisková je absolventka Northeastern University v Bostone, kde vyštudovala financie a manažment. Pracovala v New Yorku, Londýne a neskôr v Prahe vo firme Bluewolf na pozíciách biznis analytičky či „growth manažérky“. 

    - Reklama -