Roman Bednár: Berlínsky atentátnik zastrelený Talianmi? Smejem sa, lebo neverím!

0
Roman Bednár (Autor: Roman Bednár)

Údajne to bola veľká náhoda. Oficiálna správa znie: Talianska pouličná hliadka, dvaja policajti, chceli kontrolovať identitu muža, ktorého náhodne stretli. Ten hneď začal strielať, jedného z nich poranil a druhým bol zastrelený. Anis Amri skonal okamžite. Veľká škoda a či šťastie? Šťastie pre niekoho?

Dokonca sám hovorca milánskej polície priznal, že niečo také je veľmi neobvyklé v prípade skúseného a rafinovaného teroristu. Preto by musel byť skutočne obrovským hlupákom, ak by sa túlal sám v noci o tretej pustými ulicami Milána, keď dobre vedel, že ho hľadajú tisícky policajtov v Európe. A chodil Milánom bez perfektne sfalšovaného pasu, ktorým by sa mohol preukázať.

Veľa – a podľa mňa všetko – hovorí za to, že Anis Amri vôbec nesedel vo vražednom kamióne a že atentátnikom bol niekto iný. Mimochodom tvrdí to aj známy americký investigatívny žurnalista Lendman, ktorý je naviac presvedčený o tom, že za berlínskym atentátom je CIA.

Takže Anisa Amriho už máme na druhom svete. Je mŕtvy. Nemecko si šťastne vydýchlo. Veď viac nehrozí, že zajtra alebo najbližšie urobí niečo podobné v Hamburgu či Mníchove. Strach z ľudi zmizol, opäť môžu nerušene navštevovať vianočné trhy a radostne konzumovať. Tam už hrozil biznis totálne upadnúť. Ich návštevnosť prudko klesla.

Preto „nech žije“ mŕtvy Amri, ktorý sa dal tak ľahkomyseľne a hlúpučko prichytiť a bez ďalšieho záslužného činu pre Alaha odišiel k nemu a urobil Nemecko i celú Európu šťastnými. Skutočný diletant. Už chýbalo len to, aby policajti našli v jeho šatoch aj želanie pokojnyćh Vianoc nám všetkým. V každom prípade ale platí, že Amri nám daroval dobrú náladu a Vianoce bez strachu.

A tak teraz sotva niekto myslí na to, že pre Merkel a spol. a pre Lügenpresse (tú čo len luhá) sú najlepší teroristi len mŕtvi teroristi a najmä hlúpi teroristi (tí v realite ale sotva existujú).

Tí už nemôžu vypovedať a teda ani nič prezradiť, čo by mohlo byť predošle menovaným mimoriadne nepríjemné.

Všetko bolo strategicky vopred naplánované pre istý účel a starostlivo pripravné ako vhodné sústo pre médiá a nastavené tak, aby sa v príhodnom čase mohlo verejnosti predložiť „teroristu-hlupáčika“, ktorého ale už nemožno vyspovedať, lebo dvaja hrdinovia z Milána mu vystrelili z tela jeho ducha.

Ešte upozorním na niekoľko pozoruhodných faktov

Muž, menovaný Anis Amri, dokázal prejsť nepozorovane viacerými prísne kontrolovanými štátnymi hranicami a prišiel do Talianska. Potom z Turína cestoval do Milána a zas nebol prichytený, hoci je známe, že Talianska polícia veľmi prisne kontroluje každý vlak a každého cestujúceho v ňom. Zrejme bolo absolútne dôležité, aby dotyčný skončil ako terorista-mrtvola.

Po príchode na milánsku stanicu pred jednou v noci až do tretej zmienená osoba „niekde bola“ – milánska polícia tvrdí, že nevie čo v tom čase robila.

Každý profesionálny terorista by po takej riskantnej ceste okamžite niekde „zaliezol“ do bezpečia. Amri namieso toho sa išiel prechádzať nebezpečnými prázdnymi ulicmi predmestia. Akoby čakal kedy konečne narazí na nejakých policajtov. Potom sa to udeje a z dvoch bezvýznamných policajtov sa stanú najväčší hrdinova Európy. Ministri vnútra Nemecka a Talianska si nadšene gratulujú. Merkel a spol. sa predbiehajú v pochvalách dvoch hrdinských milánskych policajtov, ktorých očakáva vysoké povýšenie a určite aj štátne vyznamenania.

Ako je ale možné, že profesionálny terorista, za akého ho vydávali všetci, nebol schopný zastreliť oboch policajtov, ale len poranil jedného, aby sa potom ľahko dal zabiť druhým.

Dvojčlenná pouličná hliadka ho chcela len kontrolovať a chcela len vidieť jeho preukaz. Ak profesionálny terorista ho nemá a má revolver, ako ho dotyčný mal a prvý striela, tak s absolútnou istotou behom zlomku sekundy trafi do hlavy smrteľne dve osoby, ktoré stoja pred ním a čakajú, že vyťahuje preukaz.

Mohol by som uviesť a analyzovať ešte aspoň 20 ďalších nezrovnalostí a paradoxov, ktoré poukazujú na to, že oficiálna verzia neobstojí, ale nechcem písať celý román, a preto už len niekoľko paradoxov.

V stredu oznámila berlínska polícia, že až v utorok našla v kabíne kamiónu dokumenty totožnosti Amriho. Prečo nie už v pondelok, keď kamión hneď po atentáte podrobne prehliadala a vyšetrovala? A prečo potom zadržala a dlho držala istého Pakistanca a najprv toho vyhlásila za vražedného teroristu? Celý ten čas predsa už mala preukaz Amriho. Žiadna logika len paradoxy. Tu mali už aj niektoré verné a poslušné nemecké médiá problém klamať synchrónne ďalej a vyjadrili aspoň svoje „počudovanie“ nad takou nepravdepodobnosťou, že by terorista bol len tak zanechal policajtom dôkaz svojej totožnosti.

Malá analógia

Aj v prípade dokonale a perfektne realizovaného, údajne teroristického aktu 11. septembra 2001 v USA zanechali teroristi svoje osobné dokumenty v taxíku a polícia ich identifikovala. Zvláštne, nie?

A ide to takto ďalej aj s berlínskymi paradoxami. Spočiatku prípad vyšetrovala berlínska polícia a tá vyhlásila Pakistanca Naveda B. za atentátnika. Odrazu však BKA jej vyšetrovanie odobral a prevzal, bez vysvetlenia prečo tak urobil. Krátko potom prišlo vyhlásenie BKA, že to bol omyl (zvláštne veľmi, nie?) a muž bol prepustený.

V piatok polícia oznámila, že sa ho predsa len ešte niečo chceli opýtať, ale vraj zmizol a nik nevie kam. Tomuto sa už v Nemecku hovorí Lachnummer. Výsmech. Polícia je na smiech. Ohlupovanie verejnosti je evidentné. Len absolútny idiot nechá po trestnom čine na mieste činu svoje osobné dokumenty a nikdy nie ostrielaný terorista, vyškolený ISIS. Tomu uveria len naivní ľudia a hlupáčikovia.

Nasledovné je ešte bodkou na konci, ale výrazne silnou

Ako prví z miesta činu reportovali a vysielali obraz – lebo tam boli nápadne prví – americké médiá, okrem iných aj CNN, ktoré sú známe svojou blízkosťou ku Clintonvcom a CIA.

Nemecký teror-expert Elmar Theveßen povedal, že v Nemecku je 500 až 1000 tzv. „Gefährderov“, takých ľudí, ktorí sa s istotou môžu dopustiť teroru. Neoficiálni teror-experti ale hovoria o 5000 až 10000.

—————-

Priatelia,
zelam vam v troch reciach, ktore su mi blizke:

Feliz Navidad y próspero Ano Nuevo

Ein friedliches Weihnachtsfest und alles Gute für das kommende Jahr

Krasne Vianoce a vsetko dobre v Novom roku

Roman Bednár
Článok publikujeme so súhlasom autora, pôvodný text nájdete na www.roman-bednar.com.

- Reklama -