Vianočnej atmosfére podliehajú aj politici. Čítajte, čo najradšej počúvajú

    0
    Vianočný stromček (Autor: TASR)
    Portál pluska.sk sa politikov spýtal, aké skladby majú v období Vianoc najradšej a poniektoré vybrané hity sa po rokoch stali takpovediac nehynúcou klasikou, ktorá pomáha dotvárať atmosféru sviatkov nielen v domácnostiach zákonodarcov. Možno niektoré znejú v tomto čase aj u vás doma. 
     
    Poslankyňa Martina Šimkovičová, ktorá opustila stranu Borisa Kollára Sme rodina, má, čo sa týka výberu hudby na Vianoce, úplne jasno. Jej najobľúbenejšia je úvodná pieseň z filmu Tři oříšky pro Popelku v podaní Ivety Bartošovej. 
     
    Ján Podmanický zo Smeru vraj na Vianoce obľubuje ráznejšie rytmy v podaní Tublatanky a jej rockového podania známej koledy Poďme, bratia, do Betlehema. Jana Kiššová zo SaS Pluske prezradila, že jej srdcovka je skladba Merry Christmas od Georgea Michaela. Anton Hrnko zo SNS zostáva verný tradíciám aj v hudbe a za najobľúbenejšiu označil koledu Narodil sa Kristus pán
     
    Predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár má vraj na Vianoce najradšej Polnočnú v podaní Václava Neckářa a skupiny Umakart. Edita Pfundtner z Mosta-Híd si vybrala maďarskú koledu, ktorej názov sa dá do slovenčiny preložiť ako Anjel z neba (Anjel pána). Poslankyňa hnutia OĽaNO-NOVA Silvia Shahzad, ktorá si za manžela vzala moslimského migranta, si vraj na Vianoce najradšej vypočuje Tešíme se na Ježiška od Lubomíra Lipského, Jiřího Maláta a jeho zboru. 
     
    Peter Pčolinský zo Sme rodina preferuje medzinárodný nádych Vianoc a najradšej má údajne All I want for Christmas is you, ktorú naspievala Mariah Carey. Smerák Ladislav Andreánsky si potrpí na klasické Roľničky a Jana Cigániková zo SaS má zase rada Hallelujah v podaní Alexandry Burke. Národniar Jaroslav Paška (SNS) si potrpí na Vianoce na klasiku, ako je Tichá noc
     
    - Reklama -