VIDEO Rozhovor z pekla. Tvorkyňu kampane Hillary Clintonovej pustila matka politička do televízie a Amerika sa neveriacky pozerala

    0
    Logo americké TV stanice Fox News (Autor: Reprofoto/Fox News)

    Štyridsaťdeväťročná americká novinárka Maria Bartiromová zažila v CNN, CNBC a teraz tiež vo Fox News pri rozhovoroch s politikmi, podnikateľmi či aktivistami mnohé. Keby však tušila, akú one woman show“ jej pripraví dcéra bývalej predsedníčky americkej Snemovne reprezentantov Nancy Pelosiovej Christine, zrejme by s ňou rozhovor nikdy nerobila.

    Popri mocnej mamičke to bol zrejme neuveriteľný prúd výrečnosti, ktorý zabezpečil Christine Pelosiovej v rámci prezidentskej kampane demokratov lukratívny post jednej z tvorkýň stratégie. Výsledok však za veľa nestál a ako sa ukázalo v spomínanom rozhovore na Fox News, príliš sympatií si pre svoju vrodenú ukecanosť“ a tiež ignoranciu nezískala Pelosiová ani u moderátorky programu a divákov pri obrazovkách.

    Zdroj: YouTube/Rozhovor z pekla Christina Pelosiová pre Mariu Bartiromovú

    Pelosiová pôsobila chvíľami ako robot. Pozerala sa uprene pred seba a takmer monotónnym hlasom vykladala o údajne jasne preukázateľnom ovplyvňovaní amerických prezidentských volieb Ruskom. Bola natoľko zaujatá svojou „pravdou, že sa moderátorke nepodarilo ani napriek všetkej snahe jej takmer divadelný monológ prerušiť. Bartiromová sa ju pokúsila prerušiť pomocou hlasitého volania, ale Pelosiová, zjavne pod medikamentmi, nepohla ani brvou.


    „Christine, vy ma hádam chcete zabiť. Nemôžeme hovoriť jedna cez druhú. Je skutočne frustrujúce, keď vám kladiem otázky a vy si stále hovoríte svoje. Navyše tak ukazujete, že vás vôbec nezaujíma, na čo sa vás pýtam. Rovnakú neúctu preukazujete tiež divákom. Je to ako keby ste im rovno ukázali prostredník,“ súkala zo seba viditeľne otrávená a rozladená moderátorka Fox News v pozadí prívalu ďalších a ďalších slov Pelosiovej.


    Pelosiová na moderátorku nestačila ani argumentačne. „Ako konkrétne mohli Rusi ovplyvňovať napríklad to, že pre Trumpa hlasovalo 53 % bielych žien a rovnako tak celý rad príslušníkov černošskej a hispánskej komunity?pýtala sa moderátorka svojho hosťa. Samozrejme, Pelosiová len vo všeobecnej rovine konštatovala, že za všetkým stoja ruskí hakeri. Hoci zakladateľ servera WikiLeaks Julian Assange, ktorý publikoval uniknuté e-maily demokratov, odmietol, že by ich získal od Rusov.

    - Reklama -