Roman Bednár: Strach a zneistenie obyvateľstva v EÚ sú úmyseľným produktom politikov

0
Roman Bednár (Autor: Roman Bednár)

Grófka Gloria je presvedčená, že Nemecko smeruje do ďalšej diktatúry. Tým nepriamo vyslovila obavu z toho, že ďalšia diktatúra môže byť podobná s tou predošlou, a tou bola diktatúra nacizmu za Hitlera. Jej slová sú jednoznačnou kritikou politiky kancelárky Merkel. Otvorene ju kritizuje najmä za jej katastrofálnu utečeneckú politiku.

Na otázku v akej miere zmenil priliv utečencov Nemecko povedala: „Všetko bolo nielen zle organizované, ale voči obyvateľstvu aj zle odkomunikované.“

Inými slovami to znamená, že národ bol neinformovaný o faktoch a teda klamaný a podvádzaný.

Grófka poukázala aj na to, že Nemecko sa dnes neustále zaoberá otázkami, ktoré s jeho kultúrou a s jeho spôsobom života nemajú vôbec nič spoločné. Doplním to tak, že Nemecko zanedbáva svoje vlastné, ako aj celoeurópske problémy na úkor domáceho obyvateľstva, a to neospravedlniteľným spôsobom.

Táto žena si zaslúži obdiv za svoju nebojácnosť a nebezpečnú otvorenosť. Lebo určite si neurobila priateľov vo vládnúcich kruhoch a v kúpených médiách. Na druhej strane povedala ale len to, čo si myslia aj niektorí politici v Nemecku, ale nemajú odvahu to vysloviť.

Mimochodom, Regensburg je fascinujúce nádherné mesto, so starou rímskou históriou. Písal som o ňom viackrát. Prísť do Regensburgu a môcť hovoriť s neobyčajne inteligentnou Fürstin Gloriou, je zážitkom pre každého žurnalistu, ktorý má k nej prístup.

Na záver toľko, že takzvané Leitmedien v Nemecku strašia a zavádzajú verejnosť ako len môžu a niektoré slovenské média ich v mnohom len kopírujú. Každý deň ju kŕmia množstvom lží. Len jeden príklad: Klamstvá o údajných zverstvách Rusov a vládnej armády Sýrie v Aleppe, ale ani slovkom sa nezmienia o tom, čo sa deje v Mosule, ktorého obyvatelia trpia a mrú tisíckami pod náletami a pozemnými útokmi Američanov a ich spojencov. Tiež nepísali a nepíšu nič o brutálnych zverstvách vojenskej ofenzívy Saudskej Arábie v Jemene. Tá má od Západu zelenú na všetko!

Mocenské elity Západu a ich prisluhovači nás manipulujú, klamú a zotročujú.

Roman Bednár
Článok publikujeme so súhlasom autora, pôvodný text nájdete na www.roman-bednar.com.

- Reklama -