Kiska: Začínam druhý polčas. Vo futbale sa vraj dá vytušiť koniec zápasu, a v politike?

    0
    Andrej Kiska, prezident Slovenskej republiky (Autor: ReproFoto: facebook)

    Prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska sa pri príležitosti uplynutia svojho 2,5-ročného pôsobenia v pozícii hlavy štátu podelil s občanmi na sociálnej sieti so svojimi pocitmi. Podľa jeho slov sa vo futbale už po polčase dá vytušiť, aký vývoj bude mať zápas. „Dá sa to aj v politike?“ pýta sa. Kiska tvrdí, že mu neprináleží hodnotiť jeho pôsobenie vo funkcii. „Hodnotenie je na vás. Ale verte, že to bol a bude zápas o lepšie Slovensko,“ píše na Facebooku.

    Ako začína sumarizovať, stretol sa s množstvom ľudí v regiónoch a okresoch a v tomto trende chce pokračovať. Podľa jeho slov bude aj naďalej pomenúvať nahlas veci, v ktorých treba pridať, ale je optimista, pretože videl veľa talentovaných ľudí.

    Zdroj: Facebook/Andrej Kiska

    V závere svojho príspevku sa prezident podelil s verejnosťou aj o svoje plány. „Vždy budem stáť za svojimi hodnotami a princípmi, ktoré poznáte, a z nich nepoľavím,“ píše Kiska a pomáha si citátom otca Srholca: „Nikto z nás nevie, čo bude zajtra alebo o rok. Ale už dnes by sme mali vedieť, ako sa zachováme.“

    V odkaze na slogan z bilbordov „Jeden človek Slovensko nezmení, ale milión ľudí áno“ vyzval ľudí, aby sa pridali a priložili ruku k dielu.

    - Reklama -